kociaki poszukiwane

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 07, 2006 17:13 kociaki poszukiwane

przekopiowane z dogomanii
chyba Kraków
"Sa chętni na kotkę młodziutką rudą lub białą z czar. ok 3 miesięczną
mam kontakt na mieszkanko dla kotki rudej lub białej z domieszką czarnego około 3 miesięcznej. Młoda pani, fajne warunki. czeka na mój tel. chce zwierza już"
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30518

Warszawa
"Przygarnę małą koteczkę lub kocurka
Przygarnę młodziutką koteczkę albo kocurka, płeć niewazna.Ma byc tylko rudy, biało rudy lub tricolor.
...Obojetnie jakiej płci bedzie kot - bedzie wysterylizowany.gdybym chciała do hodowli kupiłabym sobie rasowego.Ale chcę jakąś bidę, psy mam rasowe wystawowe i to wystarczy. Mielismy juz kota umarł dwa lata temu miał 20 lat i w tej chwili dojrzelismy do nastepnego.Bedzie miał na pewno wspaniałe warunki i mam nadzieje że równiez dożyje tak sędziwego wieku jak poprzedni."
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30564

Lothia

Od: Pt lis 18, 2005 11:58

Post » Czw wrz 07, 2006 17:22

przeklejam z dogomanii

Od: 01/2005
Postów: 2276 kotka 3 kolor i 3 małe, Jachranka k/Wa-wy, ktoś zrobi zdjęcia??? PILNE strasznie

--------------------------------------------------------------------------------

W czerwcu na działce w Jachrance okocila się kotka. Kicia nie wyglądała na dziką, domagała się pieszczot, wiedziała co to kanapa (najprawdopodobniej została wyrzucona). Osoba, na terenie której kotka się zadomowiła wyjeżdza z działki i powstał dylemat co zrobić z kocim fantem. Ta pani już kiedyś miała podobny problem, zawiozła kotkę z maluchami na Paluch i do tej pory ma z tego powodu wyrzuty sumienia. Zrobiła mamie i maluchom (4 sztuki) domek, ale wszyscy garną się do domu i przesiadują pod drzwiami.
W związku z powyższym do oddania jest mama, podobno piękna trikolorka (wiek ok. 2 lat) biało-czarno-ruda, centkowana.
Domu szukają też trzy 3-miesieczne maluchy:
1. Kicia trikolor. Bialo-czarno-ruda. Wyglada jak panda, sliczna.
2. Kicia także bialo-czarno-ruda, pół łebka czarnego, pół rudego, jedno ucho rude, drugie czarne, prześmieszna.
3. Kotek rudy, z białym krawatem, białym noskiem, białymi łapkami.
Niestety zdjęć nie ma. Kociaki znajdują się w Jachrance.
Pomóżcie, takie kociaki zginą w schronisku. Jest bardzo mało czasu, w niedzielę sezon na działce zostanie zamknięty i co dalej???
Tel. do tej pani: 0 501 580 982
Może ktoś mieszka niedaleko Jachranki i mógłby zrobić zdjęcia?

Kandydaci idealni jak sądzę.

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

Post » Czw wrz 07, 2006 19:26

Nie mam konta na dogomanii :(

Czyktoś mógłby podrzucić informację o trzech rudzielcach, które własnie wyłapałyśmy na Kole? Z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42823&start=1215

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59