MWKR Wrocław 02 - 03.09.2006

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon wrz 04, 2006 14:01

Obrazek

:aniolek: piękny kot!! - gratulacje!!
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon wrz 04, 2006 14:19

Sylwia,
cudny kocur!!!!!!!!!
i ten jego luzik :lol:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon wrz 04, 2006 14:29

Gdzie moge zobaczyc wyniki ocen kotow z wystawy z sob. i niedz.
Poprosze o linka !!!! :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon wrz 04, 2006 14:30

Gdzie moge zobaczyc wyniki ocen kotow z wystawy z sob. i niedz.
Poprosze o linka !!!! :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon wrz 04, 2006 14:42

pokazuje, kto tu jest panem :)
gratulacje :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Pon wrz 04, 2006 15:15

Dziękujemy :lol:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pon wrz 04, 2006 16:46

Gacusiowa Mama pisze:
d_anek pisze:
danunka pisze:
jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie :roll:
Hmm wlaczymy z pseudohodowlami, a pani która rozmnożyła swoją kotkę dostaje za to na wystawie nagrody :?

8O 8O 8O napewno to były "domowe" ???? a może to "europejskie krótkowłose" :wink: a co w Katalogu jest ???
to był miot kotów domowych
ta Pani często jest na wystawach z domowymi kotami ten miot był po kotce tri domowej, którą wcześniej wielokrotnie wystawiała własnousznie słyszałam jak ta Pani powiedziała, że specjalnie ją wypuściła na podwórko, żeby 'zaszła' 8O :?
dlatego uważam, że koty domowe pokazywane na wystawach powinny być WYKASTROWANE, bez wyjątków,żeby ludziom takie właśnie 'pomysły nie przychodziły do głowy... a na zewnątrz NOTu stały panie ze schroniska z płaczącymi w głos niechcianymi kociakami... :cry:

w katalogu jest zapis - UWAGA :evil:

klasa 15 mioty
283. "H" , DOM
O: N.N.
M: FATAMORGANA

więc myślę tak sobie, że z całym szacunkiem dla organizatorów, którzy z pewnością wykonali cały ogrom ciężkiej pracy - nie psujmy sobie w klubach opinii i nie przyjmujmy na wystawy FIFe kotów domowych, które nie są wykastrowane.
A tak poza tym KOTY DOMOWE WYSTAWIA SIĘ TYLKO W KLASIE DLA NICH WŁAŚNIE PRZEZNACZONEJ, CZYLI 14, a nie 15
mam nadzieję , że to zwykłe przeoczenie organizatorów, które więcej nie będzie mieć miejsca - trzeba było widzieć minę Nurit Pahl 8O
PAMIĘTAJMY KASTRATY I TYLKO KASTRATY - tylko tak promuje się koty domowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ave

Post » Pon wrz 04, 2006 16:54

sorry, tak się rozpisałam, że zapomniałam :D
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KOTÓW TYCH ZWYCIĘZKICH I TYCH ZWYCIĘŻONYCH TEŻ :D
sylwiah2 - twój syberyjczyk jest naprawdę boski :ok:
ale moje serce zajęte jest niebieską BELLĄ jagienki :1luvu:
Ave

Post » Pon wrz 04, 2006 23:10

Ave pisze:
Gacusiowa Mama pisze:
d_anek pisze:
danunka pisze:
jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie :roll:
Hmm wlaczymy z pseudohodowlami, a pani która rozmnożyła swoją kotkę dostaje za to na wystawie nagrody :?

8O 8O 8O napewno to były "domowe" ???? a może to "europejskie krótkowłose" :wink: a co w Katalogu jest ???
to był miot kotów domowych
ta Pani często jest na wystawach z domowymi kotami ten miot był po kotce tri domowej, którą wcześniej wielokrotnie wystawiała własnousznie słyszałam jak ta Pani powiedziała, że specjalnie ją wypuściła na podwórko, żeby 'zaszła' 8O :?
dlatego uważam, że koty domowe pokazywane na wystawach powinny być WYKASTROWANE, bez wyjątków,żeby ludziom takie właśnie 'pomysły nie przychodziły do głowy... a na zewnątrz NOTu stały panie ze schroniska z płaczącymi w głos niechcianymi kociakami... :cry:

w katalogu jest zapis - UWAGA :evil:

klasa 15 mioty
283. "H" , DOM
O: N.N.
M: FATAMORGANA

więc myślę tak sobie, że z całym szacunkiem dla organizatorów, którzy z pewnością wykonali cały ogrom ciężkiej pracy - nie psujmy sobie w klubach opinii i nie przyjmujmy na wystawy FIFe kotów domowych, które nie są wykastrowane.
A tak poza tym KOTY DOMOWE WYSTAWIA SIĘ TYLKO W KLASIE DLA NICH WŁAŚNIE PRZEZNACZONEJ, CZYLI 14, a nie 15
mam nadzieję , że to zwykłe przeoczenie organizatorów, które więcej nie będzie mieć miejsca - trzeba było widzieć minę Nurit Pahl 8O
PAMIĘTAJMY KASTRATY I TYLKO KASTRATY - tylko tak promuje się koty domowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez mialam takie odczucie, gdy zobaczylam miot kotow domowych :?
Koty domowe jak najbardziej, ale kastraty.
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto wrz 05, 2006 8:40

tak sobie mysle, ze warto napisac do Prezesa FPL wlasnie taka prosbe/sugestie?
Dzis w domu sprobuje cos sklecic, podpisalby sie ktos pod takim pismem?
Powinna byc zmiana w regulaminie wystawowym - nasze obostrzenie odnoszace sie do kotow domowych.
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Wto wrz 05, 2006 9:33

U mnie na stronie jest parę fotek z soboty i niedzieli, zapraszam chętnych do działu FOTOGalerie.

B_B
Ostatnio edytowano Wto wrz 05, 2006 10:39 przez BERI_BERI, łącznie edytowano 1 raz
Prezentowane zdjęcia są moją prywatną własnością.

BERI_BERI

Od: Czw wrz 02, 2004 6:52

Post » Wto wrz 05, 2006 9:42

kinus pisze:tak sobie mysle, ze warto napisac do Prezesa FPL wlasnie taka prosbe/sugestie?
Dzis w domu sprobuje cos sklecic, podpisalby sie ktos pod takim pismem?
Powinna byc zmiana w regulaminie wystawowym - nasze obostrzenie odnoszace sie do kotow domowych.

Na pewno bym się podpisała.
Swoją droga Ave ma rację - klasa wystawowa kotów domowych to 14, więc wystawienie miotu kotów domowych nie jest dopuszczone przez przepisy wystawowe.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Wto wrz 05, 2006 10:51

lrafal pisze:na wystawe jedynki tez sie zglosil taki miot.
8O :? :?
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 05, 2006 11:52

danunka pisze:

8O 8O 8O napewno to były "domowe" ???? a może to "europejskie krótkowłose" :wink:
a co w Katalogu jest ???

W katalogu faktycznie było napisane miot kotów domowych, ale na klatce widziałam napis KOT EUROPEJSKI. W katalogu zdarzają się pomyłki.
Pozdrawiam i gratuluję WSZYSTKIM zwycięzcom!!!

malaladypunk

Od: Pon paź 31, 2005 12:56

[poprzednia][następna]