Tristan jest już u mnie i nie oddam Na razie jest niemiłosiernie tarmoszony przez swoją rówieśniczkę Mądralę. Ale edni już z jednej miski, to pewnie się jakoś dogadają
Tak tak Tristan ma dom Super domek. Ma też śliczną koleżankę trikolorkę "cud miód malinkę". Napewno szybko się zaprzyjaźnią i będa razem "wojować". Domek sie już odzywa na forum to i mam nadzieję zobaczymy zdjęcia kotulków jak razem baraszkują.
Nie mam cyfrowegoaparatu, zatem zdjęcia będą jak sie uzbiera większa seria (36 ) Musieliśmy chwilowo kociaki odizolować, bo koleżanka biedaka stłamsiła totalnie. Tristan teraz pisze posta razem ze mną i mruczy. Chyba będzie się nazywał Spider, chociaż nic jeszcze nie przesądzone
Od razu widać że to internetowy kot już posty umie pisać super. Co do koleżanki to już jutro napewno sobie z nią poradzi . Ze mną też Pati pisze właśnie posta. Skutecznie mi przeszkadza. Pati pozdrawia Tristana- Spidera no i oczywiście uroczą Mądrale.
wreszcie dorwałam sie do działajacego komputera - wiec moge sie pocieszyc z tego że Tristan - Pajączek ma juz dom i to taki.....i jeszcze ma dodatkowo sliczną ,energiczną Mądralę Teraz jeszcze czeka cudowne rodzeństwo ...Tristana - Spidera
A że faworyt agnieszki to nie wiedziałam, chociaz głupia powinnam - widząc znaczne podobieństwo do Bruna