Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 01, 2006 21:50

Witajcie Cioteczki. Dzisiaj ja się dorwałam wreszcie do głosu :lol:
U nas dziś zimno, deszczowo i ponuro, wiec kociabanda śpi po kątach. Czeko się chyba obraziła albo przeraziła operacją, bo się na mnie boczy :roll: Chociaż teraz wieczorkiem, po dłuższym rozstaniu, nawet łaskawie wyszła na spotkanie.
Prosiła przekazać wszystkim Cioteczkom i znajomym koteczkom ciepłe mruczanki.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt wrz 01, 2006 22:35

Jestem :D niezapomniałąm tylko zabiegana jestem , szturmuje ostatnio polskie urzedy co tu dużo pisac ech :? buziaki miziaki i kciuki dla naszej Czekusi :D :ok:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob wrz 02, 2006 5:47

Czekunia poranne kciuki na miejscu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oraz ogromna ilość czułości :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob wrz 02, 2006 16:23

Czekuniaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1luvu:
Tu ciocia pixie! Trzymam kciuki za (ostatnią - mam nadzieję) operację :!: :!: :!:
Będzie dobrze, już Agnes zadba o Ciebie :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie wrz 03, 2006 1:00

a ja byłam dziś w Krakowie, dlatego dopiero teraz piszę :)
i wiesz, co Ci mogę o Krakowie powiedzieć, Czeko? nie widziałam tam dziś ani jednego kota :( dla uściślenia: widziałam jeden czarny ogon, ale pędem schrzanił przede mną jeszcze głębiej w krzale wraz z właścicielem :( jaki stąd wniosek? hmm, raczej bezpodstawny i stronniczy :wink: w Krakowie nie mają takich miłych i mądrych kotów jak Ty :wink:

Krakowianki, żartowałam :wink:
za sterylkę nadal trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
chociaż ostatnio na na każdą wieść o kociej operacji wpadam w panikę - to po Lence :cry: tym mocniej trzymam, musi być dobrze :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie wrz 03, 2006 5:56

Czekunia jestem i cały czas trzymam kciuki
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Nie wrz 03, 2006 19:26

ja też jestem :wink: zakręcona jak cholera w sto jeden spraw, ale jestem :) dla Ciebie Królewno zawsze :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 04, 2006 6:12

Hoop do góry!!
Czekunia co u Ciebie słoneczko? Napisz coś, w końcu już trochę potrafisz :wink:
Cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Pon wrz 04, 2006 7:01

Jestem jestem, już wstałam :) Ciociu Gattaro- ależ z Ciebie ranny ptaszek 8O :) U nas wszystko dobrze, dużo jemy, dużo śpimy, łykamy te paskudne kulki i przygotowujemy się fizycznie i psychicznie do środy.
Wczoraj się troszkę pobiłyśmy z Queenie, bo chciała jeść z mojej miseczki
.
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon wrz 04, 2006 18:00

wiesz co Królewno, tak nie można, już Ci mówiłam... Królewny to nie powinny być łobuzice :!: :wink: jesteś u Agnes niby jeszcze tylko tymczasowo :wink: , a tłuczesz się z rezydentką :?
bardzo bardzo trzymamy z całą bandą za środę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 05, 2006 5:53

Czekunia wreszcie udało mi się wejść na forum :D , trzymaj się słoneczko, kciuki za jutro coraz mocniejsze ( o ile jeszcze mogą być mocniejsze :wink: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i sześć ogonków w podwójną pętelkę :ok:
Obrazek

gattara

Post » Wto wrz 05, 2006 19:09

a u nas ogonów jeszcze więcej, bo i ja wielbłąd mam, ha :lol:
Czekusia, musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 05, 2006 21:15

Mnie też wreszcie udało sie wejść na forum, po kilku próbach. Przygotowujemy się do jutra.
Z tą bojowością Czekoladki to jest tak, że jest bardzo bojaźliwa i najlepiej się czuje zamknięta w swoim pokoju. Nie bardzo chcę ją zamykać, bo chcę, żeby się wreszcie koty zaprzyjaźniły. Moje potwory są bardzo towarzyskie, do pewnego czasu ją ignorowały, a teraz ja zaczepiają. A ona ze strachu wali na oślep! I warczy jak lwica :roll: Sama nie wiem czy lepiej ją izolować czy narażać na stres.
Może po sterylce troszkę złagodnieje......
Obleciałam dziś cały Rzeszów w poszukiwaniu mokrego dla nerkowych. I nic........ Kiedyś udało mi się dostać parę tacek animondy i na tym koniec. Ten renal już jej się przejadł, suchego to ona nie bardzo, o ipatikine są bardzo różne opinie- czym ja mam ja karmić?
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto wrz 05, 2006 22:58

A co Czekunia z "mokrych" lubi najbardziej? Proszę ciociu Agnes - zapytaj Królewnę i napisz...

Już jest środa....CZEKUNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 05, 2006 23:46

To jeszcze do 15.00 czekamy.

A co Czekunia z "mokrych" lubi najbardziej? Proszę ciociu Agnes - zapytaj Królewnę i napisz...

Królewna lubić to lubi prawie wszystko, a najbardziej mięsko, najlepiej na surowo :!: :catmilk: Apetycik to i owszem, ma niezły :lol:
Tylko że nie bardzo może. Sama nie wiem jakie firmy produkują dla nerkowych. Wetka mi miała sprowadzić hillsa, czekałam 4 dni, po czym okazało się, że nie ma i nie będzie :roll:
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]