Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.khym... z tymi wystawami to tak jeszcze nie wiemyherbukadar pisze: Jestem zaskoczony widząc jaką kariere robi na forum mam nadzieje że na wystawach będzie tak samo ale nad tym zagadnieniem będe musiał popracowac
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:khym... z tymi wystawami to tak jeszcze nie wiemyherbukadar pisze: Jestem zaskoczony widząc jaką kariere robi na forum mam nadzieje że na wystawach będzie tak samo ale nad tym zagadnieniem będe musiał popracowac![]()
na razie jesteśmy na etapie rozpatrywania opcji wystawienia mnie zamiast Aurelki![]()
![]()
tylko poproszę sedzinę nie sędziego i uprzedzam, że mam łaskotki![]()
![]()
![]()
Oj Tymciu cii.. to będzie dla Ziemowita niemiła niespodziewajka ale skoro taki wyrywny ..TyMa pisze:Zosiu, Ty masz z nim utrapienie, albo sie sprzedaje na bazarku, albo na wastwę szykuje. Ciekawe do jakiej klatki Go wepchniesz? Chciałabym to zobaczyć!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości