.:KOTY od Iwony Częstochowa POMOC FINANSOWA potrz. s.3 i 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 22, 2006 23:12 .:KOTY od Iwony Częstochowa POMOC FINANSOWA potrz. s.3 i 8

Obrazek

i cóż więcej pisać - fotki mówią same za siebie - cudeńko czeka u Iwony na super dom. Iwona znalazła ją wczoraj i przyniosła do domku.. Dzisiaj odwiedziły pana weterynarza, mała została odrobaczona itpd - full serwis ;). Ma złamaną łapkę, to stare złamanie i troszke krzywo się zrosło - mała tri jest obolała i na razie łapkę oszczędza.

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie paź 22, 2006 0:40 przez florida_blue, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Śro sie 23, 2006 14:58

Witam wszystkich ta cudowna dziewczynka jest u mnie pomimo wielce skomplikowanej sytuacji postanowiłam dać jej tymczasowy dom. Koteczka na pewno jest wyrzucona przez ludzi jest obolała i ma stare złamanie łapki świetnie sobie radzi ale być może łapunia już zawsze będzie troszkę krótsza.Kocia choć ma tylko dwa miesiące (tak ocenił pan wet) przeszła już bardzo dużo. Jest bardzo dzielna bardzo grzeczna ale też bardzo smutna jeszcze nigdy nie widziałam tak smutnego kociego malucha nie skacze nie bryka troszkę bawi się piłeczką. Chcę dla niej domu spokojnego, cichego gdzie będzie kochana i bezpieczna na zawsze i na taki będziemy razem czekać. Bliska spokojna osoba i miłość na całe życie, może jakiś drugi dobry człowiek do towarzystwa lub kotek i pełna akceptacja, miłość i opieka. Co tu kryć szukam dla niej kogoś podobnego w miłości do zwierząt do mnie. Moja smutna dziewczynka będzie już zawsze szczęśliwym kotkiem ze mną a jeśli się uda z kimś cudownym w stałym domku. Jeżeli wiesz, że to Ty daj znać.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Śro sie 23, 2006 18:41

Iwona, maleńka sie musi rozkręcić, jeszcze da ci popalić, zobaczysz :twisted: ;)

Na razie boli ją łapka i pewnie nie wierzy, że można spać spokojnie z brzusiem do góry....
Obrazek

florida_blue

Post » Czw sie 24, 2006 9:37

Biedne maleństwo...dobrze, że spotkało na swojej drodze Iwonę :1luvu:
Szukamy domku!

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Pt sie 25, 2006 8:35

Hmmm...tak się zastanawiamy z Iwoną...może udałoby się tę łapke jakoś odratować....to małe kocie - może ma szanse na wpełni sprawne życie?
Myślimy jak zorganizować pieniądze na prześwietlenie....bo wet Floridy, który zajął się koteczką nie ma RTG...:-(

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Pon sie 28, 2006 9:46

Moja dziewczynka jest coraz weselsza Jestem zachwycona moim Milutkiem który ją myje i bardzo mało dokucza. Kicia nie może i nie umie skakać i łapunia jest krótsza biega na trzech łapkach może się tylko wrapać na niski tapczan lub fotel zapewne całe życie będzie kotkiem specjalnej troski. Jest bardzo rezolutna. Bardzo ją kocham. Wet mówi,że z łapunią już nic się nie zrobi i jeżeli została by na ulicy zginęła by bardzo szybko a wcześniej bardzo cierpiała. Dziękuję Bogu,że tam poszłam wieczorem i nie zawahałam się jej zabrać. Ma na imię Perełka

iwonac

Post » Pon sie 28, 2006 21:10

wielkie brawa dla ciebie Iwonko, że się zdecydowałaś - gratuluję prześlicznej małej - naprawdę cudna z niej dziewczynka :) Nawet jeśli bedzie utykać to przeciez i tak nic nie przeszkadza w kochaniu jej :)
Obrazek

florida_blue

Post » Śro sie 30, 2006 9:52

Moja Perełka jest śliczna co widać na zdjęciach coraz więcej się bawi i z moim Milutkiem dobrze się układa. Biega na trzech łapkach i próbuje się wspinać coraz wyżej. Jest bezpieczna i myślę, że szczęśliwa. Myślę o domku dla niej ale jeżeli ktoś trafił na tą stronę to bardzo proszę aby zajrzał na wątek ....kotka z odzysku Częstochowa zostało mało czasu. Ta miła dorosła kotka czarno -biała po sterylizacji potrzebuje domu natychmiast bo inaczej wróci na ulicę a jest oswojona proszę pomóżcie ! tel. 034 365-33-92 (wieczorem), 603 395 323

iwonac

Post » Czw sie 31, 2006 14:41

Perełka właściwie powinna nazywać się gryzaczek bo bardzo lubi obgryzać mnie i milutka jest słodka włazi coraz wyżej ale łapuni nie używa nie wyciąga też u niej pazurków no cóż pewnie już tak zostanie za to u tej zdrowej owszem , owszem pazury jak trzeba w użyciu. Jest taka kruchutka i miła. Milutuś jest dla niej bardzo dobry mój kochany chłopczyk.
Jeżeli trafiłeś na tą stronę bo szukasz miłego kotka to proszę zajrzyj też do" ..::kotka z odzysku w Częstochowie FOTKI już mało czasu::.." moja perełka jest bezpieczna i może jeszcze poczekać ale tamta kotka jest w bardzo trudnej sytuacji proszę....034-365-33-92(wieczorem),603 395 323
Ostatnio edytowano Wto wrz 05, 2006 15:30 przez iwonac, łącznie edytowano 1 raz

iwonac

Post » Wto wrz 05, 2006 15:27

Moja perełka jest coraz weselsza i może zostać u mnie może na zawsze... jest poprostu piękna choć łapunia już zawsze będzie niesprawna i kotek wymaga szczególnej troski. No może gdyby pokochał ją ktoś wyjątkowy. Jeżeli jednak trafiłeś na tą stronę i chcesz dać szczęśliwy dom kotu to zadzwoń 034 365-33-92 (wieczorem), 603 395 323

iwonac

Post » Wto wrz 05, 2006 19:43

Mówiłam, ze się łobuziak rozkręci ....
Obrazek

florida_blue

Post » Wto wrz 05, 2006 20:53

BRAWOOOO :) Iwona
OBY KOTECZKA BYLA ZDORWA!!! JUZ ZAWSZE
a z lapeczka
toz to żaden feler
wrecz urok
kot kanapowo tapczanowy ;)
i oby sie znalazl domek dla niej
i dla Rodzynki
Rodzynka w 1 kolejnosci
a potem Perelka... i bedzie suuperr
Iwona
Obrazek Obrazek

iwona72

Od: Pt gru 09, 2005 20:51

Post » Śro wrz 06, 2006 9:15

Dzisiaj perełka z milutkiem tak brykały w nocy całkiem ładnie się zgadzają troszkę tylko się kłócą ale krzywdy sobie nie robią milutek jest dla perełki bardzo czuły ale urządzały takie wyścigi w nocy po całym mieszkaniu i do tego moje łóżko i ja to była trasa szybkiego ruchu, tor wyścigowy, miejsce wybicia do skoku, bastion obronny,ring do zapasów. Oprócz tego na przemian domagały się głaskania, rostrzygania sporów, leżenia na innym boku niż leżę, rozmowy(to specjalność milutka),
podkładania odpowiednio ramienia do oparcia łepka. Tylko kto musiał wstać o 7.30 zarabiać na chleb tfu... na mięsko no własnie. Kocham moje koty !!!

iwonac

Post » Śro wrz 06, 2006 13:52

oo co ja slysze
Perełka
toz ty zdrrowa jak kuń ;) ;)
jak mozesz urzadzac wyścigi iwonce po glowie hi hi :D
no to widze jest wesoło
i co
domek dla Perełki szuka sie
czy zostaje u ciebie???