oddam kotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 28, 2006 11:32 oddam kotki

U mojej siostry na działce okociła się kotka ma 4 piękne maluchi, dla jednego udało się znaleść dom ale pozostają 3. Najprowdopodobniej kotki maję początki kociego kataru bo ten wzięty go ma ale jest leczony. Pozostałych nie jestesmy leczyc same nie chodzi tu o finanse tylko o miejsce i czas. Koszt takiego leczenia to ok od 10 do 20 zł. Wiem bo wlasnie sama lecze takiego malucha jest szykowany na sobote do oddania. Mam w domu dwa koty moja siostra 2 kotki. Pracujemy wiec ciężko nam zając się kociaczkami no i moj osobisty jeden z kotow nieakceptuje innych. Antybiotyk trzeba podawac dwa razy dziennie rano i wieczorem przez 7-10 i kropelki do oczków 6 razy na dobe. Nie mozemy patrzec jak marnuja się tak piekne kociusie. Bardzo proszę wszystkich o pomoc. Moze ktos chcialby kiciusia. Mogę wysłć zdjęcia płci nie znamy ale oczywiście można to sprawdzic. Bardzo proszę o kontakt na e-maila lewandowskam@autograf.pl POMOŹCIE

czarnyaleks

Od: Czw sie 24, 2006 7:56

Post » Pon sie 28, 2006 11:57

Warto pomyslec o sterylizacji kotek. A dla tych maluchow trzymam kciuki za domki.
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Pon sie 28, 2006 12:08 STERYLIZACJA

tak własnie mamy zrobic wysterylizowac kotkę

czarnyaleks

Od: Czw sie 24, 2006 7:56

Post » Pon sie 28, 2006 12:20

Fajnie, że chcecie wysterylizować kotkę, trzeba to zrobić jak najszybciej, bo zaraz może mieć następny miot i kolejny problem. Jeśli problemem są finanse, warto zwrócić się o pomoc na forum, może zorganizować jakąś aukcję, albo podpytać "wygi" z Warszawy o możliwość tańszej, tudzież bezpłatnej, sterylizacji kota bezdomnego. Poszukaj na forum osób z Warszawy z większą ilością postów, na pewno Ci pomogą.

Nie warto czekać ze sterylizacją.

Zdjęcia maluchów wstaw tutaj, jak to kiedyś stwierdziła Lena: "ludzie *kupują* oczami". Trzymam kciuki za maluchy, pisz też co z kotą.
Obrazek

Colas

Od: Śro lip 20, 2005 8:24