aukcja potrwa jeszcze tylko 3 dni.Jest ktoś chętny????"Kocie Sprawy"to bardzo ciekawa gazeta o Kotach:)Zbieram jeszcze na 4 sterelizacje Kotek(2 dorosłych i 2 młodziutkich).
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Proponuję zrobić tak, jak jest z większością aukcji- że licytacja trwa określoną ilość dni (tydzień, miesiąc, 10 dni czy każdą dowolną ilość) od pierwszej oferty
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję