~*~KOTKI DLA KOTEK~*~

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 17, 2006 11:01 ~*~KOTKI DLA KOTEK~*~

Pieniądze z tej aukcji przeznaczam na sterelizacje moich Kotek.Potrzebne jest około 400 zł.

Na aukcję wystawiam:

Małego,białego Kotka,który po naciśnięciu miauczy(jest pluszowy),
Figurkę Kotka futerkowego,który siedzi na dywaniku i trzyma zieloną piłeczkę,
Mały notesik koloru zielonego z Kotem(70x95 w kratkę),
Płytę Baśnie Braci Grimm "Kot w butach" oraz "Sześć łabędzi",
Książeczkę ROYAL CANIN "Program żywienia dla Kotów",
3 książeczki-ulotki IAMS "Zdrowie przez całe życie",EUKANUBA "Zawsze razem-Dla zdrowia,ciała,umysłu i duszy",Premium LEONARDO Cat Food "Karmić zdrowo",
Myszkę dla zabawy dla Kotka Whiskas na sznureczku(Kotki za nią szaleją),
Malutką miseczkę dla Kota(czerwoną),
Miesięcznik "Kocie Sprawy" nr.11/2005 listopad.

Zaczynamy od 10 zł.

Zapraszam chętnych do pomocy.

Kinga-Kotki

Od: Pon lip 03, 2006 15:52

Post » Nie sie 20, 2006 14:00

PODNOSZę!
:D

Kinga-Kotki

Post » Pon sie 21, 2006 15:03

dużo łatwiej byłoby gdyby udało Ci się zdobyć zdjęcia... warto też napisać czy to wszystko sprzedajesz razem, czy każdą rzecz osobno, do kiedy trwa licytacja i kto ponosi koszty wysyłki... no i fajnie by było gdybyś napisała o swoich kotach, a jeśli już jest jakiś wątek o nich to podaj tutaj link do niego :)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon sie 21, 2006 20:21

Dziękuję za radę:)
Więc tak:
Sprzedaję wszystko razem,chyba że ktoś BARDZO chce kupić jedną rzecz.Aukcja potrwa do 1 września 2006 roku.A pieniądze z aukcji przeznaczone będę na moje Kotki(na Ich sterelizacje).Na 2 sterelizacje już mam pieniądze.Zbieram jeszcze na 2 zabiegi-dwóch dorosłych Kotek i dwóch młodziutkich.
Koszt przesyłki ponoszę ja.

A to są zdjęcia moich Kotków:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
[/i]

Kinga-Kotki

Post » Wto sie 22, 2006 17:04

Kinga jest osobą, dla której od jakiegoś czasu prowadzę intensywne działania aukcyjne ;) Dla 2 młodziutkich koteczek i ich przyrodniego braciszka ;) szukam cały czas domu :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sie 25, 2006 23:00

podnoszę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09