dziwnie się mi dzieje na forum

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 08, 2006 9:58 dziwnie się mi dzieje na forum

od jakiegoś czasu mam problemy z działaniem forum. wszytko niby normalnie ale jak ktoś poda link do wątku i na niego klikam to wszystko zaczyna sie slimaczyc. czasem nawet sie na amen zakorkuje. w czasie gdy sie ten link otwieeeeeeeera całe forum przestaje funkcjonowac, żadne wąte się nie otworzy.
czy tylko ja tak dziwnie mam?

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Czw cze 08, 2006 12:35 Re: dziwnie się mi dzieje na forum

fruuu pisze:od jakiegoś czasu mam problemy z działaniem forum. wszytko niby normalnie ale jak ktoś poda link do wątku i na niego klikam to wszystko zaczyna sie slimaczyc. czasem nawet sie na amen zakorkuje. w czasie gdy sie ten link otwieeeeeeeera całe forum przestaje funkcjonowac, żadne wąte się nie otworzy.

nie wiem czy tylko Ty, ale ja nie ;)
czujesz się wyróżniona w związku z tym? :twisted:

gonzo

Od: Pt cze 18, 2004 20:21

Post » Czw cze 08, 2006 12:39 Re: dziwnie się mi dzieje na forum

gonzo pisze:
fruuu pisze:od jakiegoś czasu mam problemy z działaniem forum. wszytko niby normalnie ale jak ktoś poda link do wątku i na niego klikam to wszystko zaczyna sie slimaczyc. czasem nawet sie na amen zakorkuje. w czasie gdy sie ten link otwieeeeeeeera całe forum przestaje funkcjonowac, żadne wąte się nie otworzy.

nie posiadam sie ze szczęścia :twisted:

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Czw cze 08, 2006 12:41 Re: dziwnie się mi dzieje na forum

fruuu pisze:
gonzo pisze:

nie posiadam sie ze szczęścia :twisted:

tak właśnie myślałem ;)

gonzo

Od: Pt cze 18, 2004 20:21

Post » Czw cze 08, 2006 22:18

Mam podobnie. Co chwila mam takie "przymulenie" forum podczas wyświetlania strony - obojetnie czy pojedynczego wątku, czy też strony głównej któregoś z (pod)forów.
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pon sie 07, 2006 11:51

a mnie się udało wejść tylko do problemów technicznych, nie mogę wejść do swoich postów ani na jakiekolwiek inne niż to podforum - natychmiast przekracza mi limit połączenia.
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Pon sie 07, 2006 19:01

No,dzisiaj to już załamka.
Zanim gdzieś wejdę, to czekam i czekam.
Opisy ikonek rozwalają stronę odpowiedzi.
Wogóle dno. Ile czasu tak będzie?
Proszę pamiętać, że tu mnóstwo uzależnionych i jak się zacznie u połowy Polaków syndrom odstawieniowy to dopiero będzie ;) (no, może przesadziłam, u jednej czwartej :))

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw sie 24, 2006 12:57

Ale najgorsze jest to, że jednak dzięku forum duzo kocich biedaków znalazło dom albo zastało uratowanych.
Takie ślimacze tempo może zniechęcić osoby, które mogłyby pomóc albo adoptować jakiegoś ..........
Niech to się szybko poprawi.

Uzależnieni - jakoś przeczekają :wink:
Ale kotuchy ????
Ach te kochane koty i kotusie i kiciusie ........

aska125

Od: Wto lis 29, 2005 14:12