Ja się zapisuję na wizytę w gabinecie... Jeszcze będe dzwonić do dr Ewy bo mamy problemy z autem ale musze pilnie zrobic Krokerowi krew bo mnie niepokoi bardzo i niedospypiam przez to i sie nie uczę (a powinnam już od dawna)....
Ze spraw Miodziowego funduszu to Anka ( ) wzięła ode mnie materiały, które zgromadziłam, żeby je umieścić na początku wątku.... Trzymajcie kciuki bo jest nadzieja, że w końcu ktoś solidny się za to weźmie bo ja coś ciągle w niedoczasie a potrzeba pilna.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
TŻ odebrał dziś kopertę z pieniążkami i opisem. Mamy kolejne wpłaty na Miodziowy Fundusz Alarmowy, a dokładniej jest to spłata długu Hamlecika.
42zł Kasia C za aukcję szczura od CoolCaty
44zł Aisak za aukcję torebki od Kasi C
15zł Gośka_bs za aukcję buraskowego albumu Mokkuni
Razem: 101zł
Uzupełniłam 1 stronę - stan Miodziowego Funduszu Alarmowego uaktualniony na dzień dziejszy
Super wiadomość! Pierwszy raz można podsumować, że pieniądze się przydały a system spłat funkcjonuje! Hamlecik jest naszym honorowym Pierwszym Pacjentem Teraz Miodzio musi mu tylko załatwić na górze superowy domek na zawsze Miodzio- Hamlet już po kontroli- zaczynaj intensywnie działać, Gaduło......
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Podnoszę
I tak sobie myślę, może ten wątek powinno się przyszpilić?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Przykleić na pierwszej stronie.... Ale nie wiem czy on jest wystarczająco ważny..... Marzy mi się, że jak w końcu wyjdę na prostą z sesją i kotami domowymi, dokleję w końcu ważne informacje w pierwszym wątku i poproszę o dodanie do ABC.... Nawet już przesłałam do Anki w celu nadania kształtu moim wypocinom i uzupełnienia (Ona w końcu też specjalistka kręgosłupowa)... ALe wiadomo- Anka straciła Mamę.... A ten mój elaborat ma ze 30 stron
Myślę, że na przyklejenie wątku admini mogą się nie zgodzić, zajmowałyby miejsce...
Ale nic straconego, bo każdy potrzebujący pomocy i tak zostanie odesłany do tego wątku, jest on ogólnie znany na forum. No i wiele osób także wie, że specjalistką w tym zakresie jest Słonko i Anka Podlinkowanie do Kociego ABC i taki poradnik to genialny pomysł
Lucynko! Dziękuję Ci bardzo za udział w licytacji. Wysłałam PW z numerem