Teraz sanki są plasikowe- są w każdym kolorze.... Mój Alan też ma nibieskie... Z czerwoną rączką w dodatku... Czepiać to się można pory roku ale ostatnio ochłodzenie zapowiadają to też tak do końca czepić sie nie da Kto wie co rozumieją przez ochłodzenie.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Aurelciu, Ty dziąślak jesteś Jakie fajne szczerby..... Ale nie martw się - prawie nie widać.... Tam i tak wyrosną zębiszcza wielkości ziaren maku
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Anno nie ma co się obawiać z co najmniej dwóch powodów.... Po pierwsze Zosia pisała, że jeszcze nie spotkała tak grzecznego kotka.... A po drugie to czym? Czym Ona ma grzyźć jak to szczerbol jest