śpiąca Czekunia jest chyba jeszcze słodsza niż normalnie
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
No......... Czeko zdecydowanie psem nie jest, ale wczorajsze spotkanie z Gunią miało miejsce rzeczywiście po wystawie psów rasowych, na której nasz Kundelek promował swoje najpiękniejsze ponadrasowe, niestety tylko na zdjęciach i z puszeczkami, a po której byłyśmy tak padnięte, że ledwie się do domu dowlekłyśmy. Czekunia była taka szczęśliwa, tak sie przykleiła do Guni, że o rujce zapomniała
Super że już jesteś Agnes Poranne kciuki na miejscu .
Czekunia na fotkach przepiękna, wygląda jak zupełnie zdrowy, szczęśliwy kot a na Guni rozkłada się zawodowo
Wczoraj byłyśmy z Agnes u naszej Zielonej. Naczekałysmy sie strrrrasznie, bo było dużo wielkich czworo- i dwunogów. Nie lubię tam chodzić, nie lubię tego zapachu i jak mnie ta Zielona gniecie i kłuje, ale Agnes mówi, że badania są dobre, żebym była zdrowa. Zielona mi założyła talerz na szyjkę, bała sie, że ją pogryzę, jak jakiś dzikus.Ale jej pokazałam, jak zachowuje się prawdziwa kocia dama Nawet nie płakałam i nie drgnęłam jak mnie kłuli i zabierali mi krewkę. Zielona powiedziała, że mam śliczny pysio i szczęka się ładnie zrosła i łapcia coraz lepiej pracuje. Tylko moja krewka jej sie nie podobała, bo jakaś rzadka.......... Obiecała Agnes, że dzisiaj po południu opowie wiecej o tej krewce.
jeszcze trochę i będą w normie piękna już jest jak widać , to i zdrowa będzie
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
jeszcze trochę i będą w normie piękna już jest jak widać , to i zdrowa będzie
Rujka nadal dokucza, ale dziś panienka obudziła mnie wcale nie rujkowym śpiewaniem: dosadnie dawała mi do zrozumienia, że czas na śniedanie, ocierając się i prowadząc w stronę kuchni. A widząc przygotowaną tackę, w podskokach biegła do swojego "stanowiska". Z wielkim apetytem zjadła swoją saszetkę i trochę indyka z tym paskudnym proszkiem- myślę, że jej nie zaszkodzi?
A potem przyszła podglądać, co ja tam o niej wypisuję
Muszę się troszkę nauczyć obsługi, to będę sama pisała Ciociom pozdrowienia, zamiast czekać, kiedy się Dużej zechce.