Co się stało z nfo??

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 19, 2006 10:32 Co się stało z nfo??

Nie mogę wejść :cry: :cry: :cry:
Proszę, błagam o podniesienie forum

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Sob sie 19, 2006 10:56

lacze padlo, obawiam sie, ze przez weekend tpsa tego nie ruszy :roll:

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob sie 19, 2006 12:02 Re: Co się stało z nfo??

Basia_D pisze:Nie mogę wejść :cry: :cry: :cry:
Proszę, błagam o podniesienie forum

My też płaczemy ;( Ale nie ma tego złego - za sprzątanie Basiu trzeba się wziąć :twisted:

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Sob sie 19, 2006 17:39 Re: Co się stało z nfo??

Basia_D pisze:Proszę, błagam o podniesienie forum
Inne strony na nfo.pl również nie działają :(

Nie mogę wytrzymać bez forum :placz:
Odczuwam już pierwsze skutki odstawienia :wink:

Natomiast jakie może mieć podłoże to, że wyrywkowo nie przychodzą do mnie powiadomienia, albo powinnam napisać inaczej – wyrywkowo przychodzą. Przegapiłabym Basi PW. Za co Basiu bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że przynajmniej mój mail doszedł?
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Sob sie 19, 2006 17:43 Re: Co się stało z nfo??

Miriel pisze:
Basia_D pisze:Proszę, błagam o podniesienie forum
Inne strony na nfo.pl również nie działają :(

Nie mogę wytrzymać bez forum :placz:
Odczuwam już pierwsze skutki odstawienia :wink:

Natomiast jakie może mieć podłoże to, że wyrywkowo nie przychodzą do mnie powiadomienia, albo powinnam napisać inaczej – wyrywkowo przychodzą. Przegapiłabym Basi PW. Za co Basiu bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że przynajmniej mój mail doszedł?

no to już nałóg, dzień bez forum dniem straconym :D
doszedł Miriel, doszedł, dziękuję
i za co przepraszasz, Słońce :D

Basia_G

Post » Sob sie 19, 2006 20:09

Mam syndrom odstawienia!! Rafał zrób coś 8)

A poza tym Fryga najadła się torebki foliowej i nie mam komu się wyżalić :( Już od dwóch dni karmię ją parafiną i pomału wydala, ale martwię się, bo nie wiem, ile w niej zostało.

A.
Obrazek

agal

Post » Sob sie 19, 2006 20:12

Cholera jedna, jak ona to zrobiła??
ile jej dajesz tej parafiny??? - gdy dawno temu Junior się zakłaczył wet kazał mu podawać 2xdziennie po 5ml - nie muszę Ci mówić jak wyglądała jego dupka 8)

Basia_G

Post » Sob sie 19, 2006 20:35

Była niedomknięta szuflada z reklamówkami. Nie wiem, ile zeżarła. Zaniepokoiło mnie, bo zwymiotowała (wczoraj), nie kłakami, nie żarciem, samymi sokami. Myślałam, że się zakłaczyła, a że skończyła mi się malt pasta, zaczęłam podawac parafinę, przyznam, że na oko, bezpośrednio do pysia, z takiej plastikowej butelki. Skojarzyłam też, że od kilku dni miała problemy z kupami, aż stękała przy robieniu. Wczoraj zrobiła dwie rzadsze kupy, chyba z kłakami, ale dziś rano znowu rzygała i wyrzygała coś :conf: jakby kawałki plastikowej rurki ok. 1 cm i ok. 0,5 cm. Przeraziłam się :strach: Co ona zeżarła? Podałam jej znowu parafinę, zrobiła po południu znowu rzadszą kupę, która po wyrzuceniu do kibla, po chwili okazała się sporym kawałkiem folii obtoczonym w kupie. Pocieszam się, że ogólnie czuje się dobrze, je, nie rzyga jedzeniem, więc chyba jelita drożne. Chyba jutro podam jej jeszcze trochę parafiny. Kurcze, dorosła kota, ona lizała torebki, dziurkowała uszy, ale nie żarła :? Co jej odbiło?

A.
Obrazek

agal