cztery podrzucone kociaczki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 04, 2006 0:14 cztery podrzucone kociaczki

witam, jestem tu nowa.
Zalogowałam się by prosić o pomoc. W poniedziałek mój mąż, Piotr przywiózł do domu cztery kocie dzieci. Zrobił to na moje bardzo wyraźne życzenie :wink: . Jakiś "dobry człowiek" podrzucił te bidy pod halę produkcyjną, na skraju wsi, pod lasem (drapieżniki!!!) gdzie mój mąż pracuje. Wiem jak wyglądają i jak są traktowane zwierzęta na tej wiosce, po prostu chodzące szkielety, które muszą same się wykarmić, bo przecież w zbożu tyle myszy :evil:. Dlatego maluchy mieszkają teraz w mojej pralni i pilnie szukam dla nich domków. Osobiście jestem w stanie zapewnić dom jednemu, no góra dwóm dzieciaczkom, które wrócą w odpowiednim czasie na tę halę. Zapewnimy im schronienie, jedzonko i oczywiście sterylizację gdy będą już "gotowe", ale potrzebuję pomocy w znalezieniu co najmniej dwóch domków.

Trochę się rozpisałam, ale przejdźmy do konkretów:
dwie biało-czarne koteczki, takiż kocurek i kocurek pręgus szary szukają swoich opiekunów. Kociaki są mniej więcej 2 miesięczne, zdrowe, oswojone,czyste (kuweta), odrobaczone, odpchlone i ...... cudowne. Nie boją się psów (mam dwa). Za ok .2 tyg. pierwsze szczepienia.
wiem że trudno o domy dla kotów, tym bardziej "dachówek". Niestety moje kontakty na domy są zapchane po akcjach sterylizacji bezdomnych kotów w Gdyńskim Ciapkowie, w której czynnie uczestniczyłam i sama mam "spadek" w postaci dwóch kotek, cudownych i kochanych.

Proszę o rady, kontakty i wogóle wszystko, co może pomóc moim maluchom.
Z góry dziękujemy, ja i moje kociaki,
pozdrawiam Ewa
tel. 0 601 47 20 06, 058 629 17 77(wieczorem)
e-mail egaltro@wp.pl
Obrazek
Obrazek

Ewa i Tofik

Od: Czw sie 03, 2006 23:18

Post » Pt sie 04, 2006 20:42

Do góry koteczki-ślicznotki,nie spadać tak nisko!!! :)
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Sob sie 05, 2006 22:24

HALO, dzieciaki szukają domków, pomocy :(

Ewa i Tofik

Post » Wto sie 15, 2006 18:59

może nowe fotki pomogą i ktoś się w końcu zakocha :wink: .
Moja sytuacja domowa nie wygląda za dobrze, właśnie trafił do mnie trzeci (dość problematyczny psiak) i dlatego sprawa robi się pilna :(
Tak więc przedstawiam bardzo sympatyczne towarzystwo
koteczka
Obrazek
druga koteczka
Obrazek
kocurek
Obrazek
drugi kocurek
Obrazek

Ewa i Tofik

Post » Wto sie 15, 2006 19:57

Domki dla maluchów - pilnie poszukiwane !

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Śro sie 16, 2006 8:04

Maluszki do góry ,są fantastycznie umaszczone. :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 16, 2006 22:09

Przypominają się piękności z Trójmiasta.
"Awansowały" z pralni do łazienki z oknem, ale to przeczież nie dom, a i tymczasowa pańcia zapracowana i mizia mało, no i jeszcze te inne stwory w domu, niezbyt przyjazne nastawione :(

Ewa i Tofik

Post » Śro sie 23, 2006 23:00

jestem trochę zdesperowana, zostało mi niewiele czasu. na początku września wyjeżdzam i nie mam co zrobić z maluszkami. Ogłoszenia i plakaty bez odzewu :( . Już nawet chciałam pomóc wykupić działkę (Paniom, które dokarmiają tam futrzaczki) ale właściciel odmówił, bo sąsiedzi nie zgadzają się na taką ilość kotów :evil:
Szukam domków, dowiozę, wyposażę, pomogę w sterylizacji, proszę nie mogę ich oddać do schronu :( :( :(

Ewa i Tofik

Post » Nie sie 27, 2006 21:58

Dwa moje kociaczki mają już domki :D Koteczka z pierwszej fotki i kocurek z fotki trzeciej mają swoje kuwetki i miseczki pełne żarełka. Dwa pozostałe najbardziej chciałabym oddać razem, gdyż są mocno ze sobą zżyte. Kto ma ochotę na śliczne rodzeństwo :?: Burasek i Księżniczka o bursztynowych oczkach czekają na swoje miejsce na ziemi i swoich ludzi.

Ewa i Tofik

Post » Nie paź 08, 2006 20:16

po długiej przerwie wracam, aby dalej szukać domku :D ale już tylko jednego :D dla Kubusia.
Nasz kawaler jest przecudny, ma super charakter i bardzo kocha ludzi

Obrazek

Ewa i Tofik