NADAL problemy z logowaniem i wejsciem na forum :(

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 14, 2006 21:31 NADAL problemy z logowaniem i wejsciem na forum :(

pisze w imienu Małej

od 2 tygodni kompletnie nie moze wejsc na forum, wiem, ze chodzi teraz wolno, kazdy ma problem

ale jednak czasem mnie sie udaje zalogowac i nawet cos napisac

a Mala kompletnie nie umie :(
jak chce sie zalogować to wyswietla sie, ze dane nieprawidolowe, albo nieaktywne
a na pewno nie zapomniała hasła i nie chciałaby zmieniac nicka i na nowo sie rejestrować

albo jak wchodzi bez logowania to pojawia sie error, podczas gdy mnie forum chodzi :roll:

co to moze byc?
:(
Ostatnio edytowano Czw sie 17, 2006 17:25 przez jojo, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon sie 14, 2006 22:08

trzeba wywolac funkcje przypominania hasla bo cos jest nie tak z haslem lub aktywacja.

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto sie 15, 2006 10:38

Mala nadal nie ma dostepu :(

zrobila co trzeba
dostała nowe hasło składające sie z 8 liter małych i duzych i w czasie logowania nadal wyskakuje,ze dane nieaktywne albo nieprawidłowe...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Post » Wto sie 15, 2006 20:15

a może źle login wpisuje? :? wiem, że raczej nie zapomniała loginu :D ale tylko to mi przychodzi, skoro ma już nowe hasło, mi jak narazie wszystko chodzi
Pozdrawiam :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Czw sie 17, 2006 17:24

Mala nadal nie moze sie zalogowac na forum :(

Prosze o pomoc

cytuje: juz sie zaczełam rejestrować na nowo pod nowym nickiem, i tez nie mogę bo.....
...moj adres mailowy został zarejestrowany juz z innym uzytkownikiem.....tzn z Mała

Obrazek

jojo

Post » Czw sie 17, 2006 18:11

ja jak sie rejestrowałam tutaj to najpierw bylo wszystko cacy, ale email mi nie przyszedł :? rejestruje sie drugi raz, email użyty, to stworzyłam nowy i mi się udało... to może jak założy nową pocztę to jej wyjdzie :)
btw, do tej pory mi nie przyszedł tamten email rejestracyjny
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28