Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 13, 2006 11:05

Juz za chwileczke.. juz za momencik Tuptus bedzie u nas :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie sie 13, 2006 15:29

I co?
Telefon mi odmawia współpracy :evil: :evil:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie sie 13, 2006 16:21

Gosiu, czekamy na wieści. Odezwij się jak tylko będziesz mogła.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie sie 13, 2006 19:39

Mam wiadomości. Tupak uziemił Gośkę, leży jej na kolanach, masuje ją łapkami i mruczy. Jest bardzo proludzki. Dzielnie zniósł zakraplanie uszu, ale jak będzie z czyszczeniem? Brzusio też daje sobie głaskać! Niesamowite!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Nie sie 13, 2006 19:54

Kolana uwięzione rozumiem... Ale żeby dać sobie zniewolić ręce :lol: Oj Gosiu.... Porzuciłaś nas dla Tuptaka :placz:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Nie sie 13, 2006 21:28

Gośka dziś ma dzień z przygodami. Pewnie wolałaby żeby już było jutro...
Od jutra zaczyna się dalsze diagnozowanie Tuptusia i ostra praca :ok:

mokkunia

Post » Nie sie 13, 2006 22:39

Eeeee. Gosia każdy dzień ma z przygodami... Dowodem na to jest ten właśnie wątek :) Też jestem ciekawa jak tam badania wyjdą... I co Magda- nasażystka nasza nieoceniona powie jak pomaca....

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Pon sie 14, 2006 6:57

Czesc Cioteczki to Dwukot :) z jakims nowym malym 8)
Ale mielismy wczoraj dzien 8O Po poludniu przyjechala Ciocia Lidka z Wujkiem Adamem - nawet fajni byli :) Przywiezli w kontenerku jakies male bure o ktorym duza mowi Tuptus i wiedzielismy ze trafi do nas na leczenie.
Tuptus poszedl do odebranego nam pokoiku :x, duza zaniosla mu w miseczkach (ktorymi sie wielkodusznie podzielilismy) jakies fajnie pachnace suche (nic nie dala skubnac) i wode.Troche Dwunozni z nim posiedzieli a pozniej przyszli do nas. Oczywiscie przyjelismy gosci.. lazeniem po nich bo przyjazdem Tuptusia wogole sie nie zestresowalismy bo to pachnialo jak kot 8)
Ale pozniej ten wujek poszedl do samochodu i .. przyniosl jakies kolejne futro 8O ktore zajelo nasza lazienke :!: Duza mowila ze to niekastrowany kocur i ze to tylko na troszke zanim nie przyjedzie po niego Goldi i ze on nie bedzie u nas ale nam sie bardzo niepodobal jego zapach i wogole to ze jest :evil: Jemu tez sie nie podobalo w naszej lazience
:x walil w drzwi (tak ze jak sie buntowal duza musiala je trzymac) i wyl wyl wyl.. az ochrypl i fukal na nas przez drzwi :x no to nie bylismy mu dluzni. awantura na 12 fajerek :evil: Serwis tchorz tak sie zestresowal ze fukal i tlukl Duza i mnie Biznesa to ja nie bylemmu dluzny i tez go tluklem tyle ze mniej (dobrze ze Duza nam rano pazury przyciela) :twisted:
Duza biegala po chalupie przytrzymujac drzwi z wyrywajacym sie Rudym w lazience, rozdzielajac i zabawiajac nas i dopieszczajac Tuptusia.
Az w koncu przyjechali kolejni dwunozni i zabrali Rudego wyjca :twisted: bylismy tak obrazeni na Duza ze kazalismy jej isc do Tuptuska - wiemy ze czyscila mu uszy wiec myslelismy ze nam sie smarowanie upiecze.. ale niestety nie upieklo sie :twisted: Bylismy tak szczesliwi ze to Rude wyjace zniknelo z lazienki ze wybaczylismy Duzej ten stres i polezlismy do niej po porcje myzianek i a Biznes na tradycyjnie cimkanie.
Dwukot 8)

cesc Ciocie to ja Tuptus :D
moja dotychczasowa Duza Lidka wziela mnie wcoraj w dluugom podroz i zawiozla do takiej nowej duzej i Dwukota. Dostalem swoj pokoik :) kuwetke, poslanko i misecki a nawet myske :D
Nic a nic siem nie balem mimo ze za dzwiami byly jakies kocie awantury.
ta nowa duza jak tylko psychodzila to kasalem sie jej myziac :) nadstawialem lepek i bsucho :oops: i domagalem sie brania na kolanka, ona ma fajne miekkie kolanka :lol:
ta nowa duza mowi ze jestem strasnie proludzkim kociakiem - nie wazne som dla mnie misecki i myska najwasniejszy jest czlowiek :oops:
Mimo ze Dwukot dal mi fajne poslanko to ja wolem spac pod fotelem duzej (polozyla mi tam koc) bo to zafse blizej duzej i tam cuc jej zapach.
duza wcoraj cyscila mi usy :twisted: fogole mi siem to nie podobalo :evil: ale ze bylem u niej na kolankach to mimo protestoof murucalem :oops: Duza mowi ze jestem slicny :) ze mam ciutenkie dluzse mieciutkie futerko i piekny gruby puchaty ogon i ze woogle slicny jestem :oops:
Duza sie troche martwi ze nie chcem jesc ze nie tknalem chrupecek ktore dostalemod Cioci Annsk (Ciociu Annskr bardzo dziekuje :D ) ze skubnalem tylko 2 rodzaje puszek i chlipnalem troske mlecka i wody no i ze nei bylo kupala :oops: Ale ja zamist jesc to wole zeby mnie ta duza myziala.
Duza mowi ze zaraz jedziemy do weta (brrr jakja tego nie lubiem :twisted: ) a Dwukot za drzwiami cieszy sie ze to nie on jedzie :x
Tuptus 8)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pon sie 14, 2006 7:14

UUU Tuptuś.... Z tym jedzeniem to bywa różnie. Ostatnio mam pecha do kowót, które muszę żywić niestandardowo. Kroker nie pije wody- musi pic mleko bez laktozy. Puszkę jeszcze czasem liźnie ale generalnie najlepiej wchodzi mięso z kurczaka. Suffka pije również mleko. Nie bardzo je z miski- lepiej jej wchodzi jak podaję kawałki wołowinki ręką. Puszki wszystkie są bee, suche Miamor jeszcze pochrupie ale bez przesady. Teraz to pewnie jeszcze stres ale potem można próbować zanęcic niejadka.... Po badaniach krwi jak będzie wszystko ok można spróbować wołowinki- to moje ostatnie odkrycie. Wchodzi w koty rewelacyjnie :) Tuptak trzymaj się dzisiaj i bądź grzeczny na badaniach (jakbys kiedyś nie był :) )

Slonko_Łódź

Post » Pon sie 14, 2006 7:20

Dwukot a widzicie, musicie byc grzeczni i mili dla Tuptusia bo inaczej....

Rudy powróci :twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sie 14, 2006 7:34

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mokkunia

Post » Pon sie 14, 2006 9:12

:lol:

Line

Od: Pt paź 28, 2005 11:40

Post » Pon sie 14, 2006 9:30

czekamy na wieści po wizycie u weta :D
same dobre poproszę :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sie 14, 2006 9:33

Wątek niniejsze to komediohorror, czyli nowy gatunek. Na szczęście nie wszystkie Rude nadają się do straszenia, niektóre, jak Tymek do tulenia. No to teraz już wiecie, czemu Gośka wczoraj nie mogła nic pisać spod drzwi od łazienki...
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pon sie 14, 2006 10:07

Gosiu, jest taki dowcip o pewnym rabbim co kazał narzekającemu na ciasnotę w domu Joskowi - wstawić kozę...po miesiącu, jak ją wystawił - jaka ulga :lol: i luźniej się zrobiło :lol: Rozumiem, że po kilku godzinach rudego w Twoim domu - reszta jest po prostu poezją :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

[poprzednia][następna]