Babunia zaginęła - JEST :))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 22, 2006 12:01

galla pisze:Aniu, to już teraz możesz się cieszyć z tego, że Twój tekst będzie na stronie wirtualnych adopcji Kociej Doliny :D
Gratulujemy!!! :D :D :D

Oczywiście :D . Czuję się zaszczycona i wzruszona.
Sziękuję :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt lip 28, 2006 9:40

Jeszcze pozwolę sobie wrócić do tego wątku.

Przepraszam, że odrazu tego nie napisałam, ale Agnieszka może się starać o licencję wróżki :D . Od sztachet za którymi znalazła się Babunia do najbliższego krzaku bzu jest jakieś 30-40 cm - czyli sen Agnieszki o Babuni znalezionej pod krzakiem bzu jak najbardziej proroczy :D

Babunia od czasu fatalnej przygody wogóle nie siaduje na oknie. Musiała naprawdę bardzo się przestraszyć, bo teraz parapet omija szerokim łukiem.

Anka

Post » Pt lip 28, 2006 9:56

Anka pisze:Jeszcze pozwolę sobie wrócić do tego wątku.

Przepraszam, że odrazu tego nie napisałam, ale Agnieszka może się starać o licencję wróżki :D . Od sztachet za którymi znalazła się Babunia do najbliższego krzaku bzu jest jakieś 30-40 cm - czyli sen Agnieszki o Babuni znalezionej pod krzakiem bzu jak najbardziej proroczy :D

Babunia od czasu fatalnej przygody wogóle nie siaduje na oknie. Musiała naprawdę bardzo się przestraszyć, bo teraz parapet omija szerokim łukiem.

Niesamowita historia ze snem ,też wierzę w sny :)
Biedna Bunia dobrze jest jej ,i nie chce tego stracić.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Nie sie 13, 2006 10:46

Pozdrowienia od Milusi :1luvu:

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Nie sie 13, 2006 17:58

Serdeczne pozdrowienia dla Babuni
od Boleslawa (to dziewczyna, latek 13 prawie).

Babuniu, jestes młódką!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie sie 13, 2006 21:13

Dziekuję :D .
Duża ma pisać o nas w wątku o sześciu kotkach, ale ona niecierpliwa jakiaś :twisted: , mówi, że nie ma cierpliwości do tego wolno chodzącego forum.
A sama słyszałam, jak mówiła, że kiedyś miała ten cały komputer tak stary, że wszystko i zawsze wolno jej chodziło - i jakoś miała cierpliwość :roll:

Anka

Post » Nie sie 13, 2006 21:15

Dziekuję :D .
Duża ma pisać o nas w wątku o sześciu kotkach, ale ona niecierpliwa jakiaś :twisted: , mówi, że nie ma cierpliwości do tego wolno chodzącego forum.
A sama słyszałam, jak mówiła, że kiedyś miała ten cały komputer tak stary, że wszystko i zawsze wolno jej chodziło - i jakoś miała cierpliwość :roll:

Anka

Post » Nie sie 13, 2006 21:33

Anka pisze:Dziekuję :D .

Babuniu,

Ty tak do konca nie wierz swojej Starszej,
jesli chodzi o ten komp.
Mojej Starszej kilka lat temu syn kupil komp
z demobilu :wink: Za 50 zl. Z monitorem...
I do dzis dziala. Komp znaczy :twisted:
Bo ze Starsza to jest roznie :lol: :twisted:

Lapeczki sciskam!
Boleslaw (13 latek)
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Nie sie 13, 2006 21:38

PS A moja Najstarsza wlasnie sobie MOJE
chrupki usmazyla... I narzeka, ze twarde! :twisted:

Dorota

[poprzednia]