Witam
Wróciłem i choć czasu nadal mam bardzo mało mam nadzieję nadrobić szybko zaległości.
Jana - nie doszedł mail od Ciebie z informacją o zagubieniu hasła - doszedł od Twoich znajomych - ale to zbyt mało by generować nowe hasło. ( każdy moze napisać ze jego znajomy zgubił).
Opcja odzyskiwania hasła jest przewidziana, ale niestety dalej jestem sam i nie miałem chwili czasu na dokończenie strony.
Napisz na PW - jeśli nadal nie masz hasła, jeśli masz inne konto daj znać - usuniemy stare.
Jeśli potzrebujesz dostępu do adopcji
Jeśli chodzi o weryfikację kącika adopcyjnego, w tej chwili takiej weryfikacji mogą dokonać 34 osoby - ludzie, któzy przeszli pozytywnie weryfikację i mają dostęp do adopcji ponad 14 dni.
Poniżej link do listy osób, które mogą Was pozytywnie zweryfikować.
http://www.adopcje.org/index.php?mod=weryfikacja
Na tej liście znajduje się kilkanaście nicków osób z forum miau, które mogą udostępnić Wam dostęp do adopcji.
By uniknąć bałaganu, proszę pisac do tych osób na PW, i najlepiej do jednej osoby a nie kilku na raz.
Proszę również pamiętać, ze napisanie prośby o weryfikację nie jest równoznaczne z jej otrzymaniem - jeśli ktoś do kogo piszesz Cię nie zna lub ma jakiekolwiek wątpliwości - nie wyśle Ci kodu aktywacyjnego
jeśli chcesz kogoś zweryfikować
By zweryfikować osobę, należy zalogować się na stronę, przejść do panelu użytkownika i kliknąć : "poleć znajomego"
do wszystkich niezadowolonych
Ponieważ conajmniej kilka osób wyraziło swoje niezadowolenie, chciałbym napisać kilka słów o tym dlaczego pojawiły się opóźnienia.
Cały projekt, adopcje.org, schronisko.net, kilkanaście stron schronisk oraz te, które trzeba zrobić - są wynikiem mojej pracy. Pracuję nad tym sam i sam to utrzymuję.
Bardzo chciałbym, by nie było żadnych opóźnień, by praca posuwała się szybko do przodu, by nie było niezadowolonych - niestety, na razie nie udało mi się znaleźć chętnych do pomocy.
Ostatnie dwa miesiące poświęciłem na pracę zawodową - by zarobić pieniądze na kilka layoutów dla nowych stron schronisk, czekających w kolejce - przez kilka miesięcy nie znalazłem grafika, któy chciałby wykonać choć pół layoutu za darmo. Owszem, deklarowało się kilkanaście osób, ale niestety zadna nie znalazła czasu.
Jeśli na forum jest ktoś, kto chciałby pomóc przy projekcie - to serdecznie zapraszam. - krytyką wiele w tym temacie się zrobić nie uda - nie brak mi chęci, tylko czasu.
Pozdrawiam