Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
paulinatob pisze:Kropa... phi też cośKropka, Kropeczka, Kropulinka...
safiori pisze:paulinatob pisze:Kropa... phi też cośKropka, Kropeczka, Kropulinka...
tak tak słodka Kropeczka Kropulinka
paulinatob pisze:Kropka postanowiła zniknąć - i odchudza się anorektyczka jedna...![]()
na razie dostaje probiotyk na poprawę apetytu i jest jakby ciut leiej. Jutro wieczorem robię wymazy z oczu i po posiewie będzie wiadomo jakie antybiotyki podać, zęby oczka wreszcie wyleczyć, bo ostatnio nawet Halo podupadł.
Mama Kropki została wykastrowana. Nie będzie już więcej kropkowych sióst i braci -![]()
![]()
Ale za to są następne 3 kociaki: 2 buraski - koteczka i kocurek i czarny nie wiem co bo nie widziałam. Śliczniutkie - a czeka je los najgorszy jak ich nie zabiore z podwórka bo już są chore na katar. Kto przygarnie kociaki?????? Ja już nie mam jak...
paulinatob pisze:Strasznie mi tych małych szkoda - bo to na 99% rodzeństwo takich 2 ciamkaczy które 2 lata temu butelka wykarmiłam i sa teraz u mojej koleżanki prze-przepięnke koty dostojne na baaaardzo długich nogach... walcze ze sobą codziennie żeby ich nie przynieśc do siebie. Tym bardziej, ze będziemy próbować ich mame złapać w tym tygodniu.
Dzisiaj wymazy poszły się posiewaćNo i zobaczymy co to jest za paskudztwo oczne. Bo już nawet Halo się zaraził...
![]()
Tymczasem Kropka rośnie - tez będzie miała baaardzo długie nogii jest juz zupełnie domowa koteczke rozmawiająca z człowiekiem i przychodząca się głaskać i już prawie prawie wie, ze jest Kropka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości