Fraszka pisze:ariel pisze:Piękny ziew
i krzywy zgryz Saruni
czepiasz się i tyle

ja tam krzywego zgryzu nie widziałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fraszka pisze:ariel pisze:Piękny ziew
i krzywy zgryz Saruni
Kicorek pisze:Podziałało wczoraj chwilę, a potem Critical Error![]()
Ja się przymierzam do zębów Kitki i się boję, bo ona ma już prawie 11 lat![]()
Przygody balkonowej nie zazdroszczę. Ja kiedyś szukałam Cyryla, który schował się do uchylonej szafki, którą odruchowo potem zamknęłam. On poszedł spać, a ja mało nie osiwiałam, jak go szukałam. Teraz zawsze sprawdzam stan futer przed wyjściem czy zamknięciem jakiegoś pomieszczenia.
Dawno, dawno temu zamknełam Zuzię (moja pierwsza kotę) w szafie i poszłam do pracy.Kicorek pisze:Przygody balkonowej nie zazdroszczę. Ja kiedyś szukałam Cyryla, który schował się do uchylonej szafki, którą odruchowo potem zamknęłam. On poszedł spać, a ja mało nie osiwiałam, jak go szukałam. Teraz zawsze sprawdzam stan futer przed wyjściem czy zamknięciem jakiegoś pomieszczenia.
Kicorek pisze:Jak już będę gotowa psychicznie, to chyba dam w swoim wątku apel o pomoc w wyborze weta i ewentualnej narkozy. W Warszawie dojadę wszędzie.
Arni sobie radzi tak sobie bo obciąza staw kolanowy i stąd zwichniecia rzepki - dlatego sadze ze operacja musi byc jak najszybciej, lewa strona jest katarsrofalnie zbudowana, prawa tez nie idealnie siedzi ale sie trzyma.Usuniecie stawu naturalnego bo na tym to bedzie polegalo jest tu chyba koniecznościa , nie moze byc caly czas na lekach. Juz nie zasmiecam i bede pisac w swoim watku.Fraszka pisze:Czytam wątek o Arnim i jego przypadłościdronusię nawet odesłalam do Twojego wątku, ponieważ Tiktak ma prawdopodobnie równiez dysplazję stawów biodrowych, wskazują na to jego charakterystyczne ruchy i zarzucanie zadka... a do tego to bardzo duży kot. Mój wet był akurat u Filipa w tym czasie i powiedział, ze jeśli kot sobie dobrze radzi, to nie należy sie spieszyć z operacją. Nie jest to prosta operacja i dobrze byłoby, aby zrobił go dobry specjalista.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 110 gości