dlaczego forum chodzi tak wolno

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 07, 2006 11:41 dlaczego forum chodzi tak wolno

dlaczego forum chodzi tak wolno?
Zanim coś się otworzy czy wyśle, upływa strasznie dużo czasu ....
I to nie jest kwestia rodzaji dostępu do netu.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sie 07, 2006 16:03

no wlasnie! jakby tego bylo malo, nie mozna sie zalogowac!!! grrrr...

marzena70

Od: Czw lip 06, 2006 16:52

Post » Pon sie 07, 2006 23:05

:( trzeba mieć duuuuuużo cierpliwości przy wejsciu,zalogowaniu ,trwa i trwa :-)
ale miejmy nadzieję,że coś się poprawi w niedługim czasie :-)

A może potrzebny "grosik" od forumowiczów na poprawę - poddaję do przemyslenia i dyskusji :-)
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto sie 08, 2006 0:42

jestem za jeżeli chodzi o grosik, ale kiedyś już coś było na ten temat i sprawa upadła. bo ci co płacili chcieli być traktowani inaczej niż ci co nie płacili, chociaż wpłaty miały być dobrowolne.
forum się ślimaczy, do tego często pokazuje mi info że strona została zresetowana albo nie istnieje, albo jest cała biała i do tego emotikonów niet.
Obrazek
Pusia 14.03.2006, Kizia 01.11.2012, Złociutki 18.03.2022, Karolek 25.09.2022, Misia 09.10.2022 :( moje Słoneczka będziecie zawsze w moim sercu :( Więcej kotów nie będzie.
Gwizdusiowa [*] 16.04.2007 Kacperek cioci :( 14.04.2017 Blondasek cioci 09.2021 :(
Wynajmę mieszkanie we Wrocławiu od września/października 2019-koty mile widziane! kliknij!

zutor

Od: Sob maja 31, 2003 22:55

Post » Wto sie 08, 2006 1:12

Wprowadzam oszczednosci ;)

a zeby bylo szybciej to znajomosci w TPSA (dzial DSL) by sie przydaly.
(chodzi o wniosek 0618145348 ;))

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto sie 08, 2006 9:29

Rafale, wiem, czemu nie chcesz przyjąć pomocy forumowiczów (finansowej), ale może jednak? Z zastrzeżeniem wypisanym wołami na czerwono, że płącący nie będą traktowani inaczej, niż ci, którzy się nie dokładają.
Proszę, rozważ to jeszcze.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto sie 08, 2006 11:31

kota7 pisze:Rafale, wiem, czemu nie chcesz przyjąć pomocy forumowiczów (finansowej), ale może jednak? Z zastrzeżeniem wypisanym wołami na czerwono, że płącący nie będą traktowani inaczej, niż ci, którzy się nie dokładają.
Proszę, rozważ to jeszcze.

A cóż to za wymagania były ? Na forum jest zarejestrowanych ponad 10 tys.uzytkowników.Pewnie połowa korzysta z forum pisząc od czasu do czasu.Przysłowiowa złotowka (no może pięć lub dziesieć zł) nikogo nie zbawi przekazując na lepszy sprzęt. Tak mi sie wydaje.
Pamietam takie hasło na IFP - kto chciał wpłacał ile miał,poprawili sprzęt,wszystko działa jak najlepiej i nikt tam nie ma zastrzeżeń do tych co nie płacili i żadnych bonusów dla tych co przekazali jakąś sumkę .

Irafał rozważ to - forumowicze pomóżcie !!! Będzie nam wszystkim lepiej pracować i porozumiewać się .

danunka

Post » Wto sie 08, 2006 11:38

Jestem za :) Może trzeba urządzić jakąś jednorazową zrzutkę i zapłacić za serwer za rok? Wiem, że sporo serwisów tak postępuje.
Obrazek
Obrazek Obrazek

nikagda

Od: Śro gru 15, 2004 13:27

Post » Wto sie 08, 2006 11:49

zutor pisze:jestem za jeżeli chodzi o grosik, ale kiedyś już coś było na ten temat i sprawa upadła. bo ci co płacili chcieli być traktowani inaczej niż ci co nie płacili, chociaż wpłaty miały być dobrowolne.

Prawda, ale z małą poprawką.
Powinno być: niektórzy z tych, którzy płacili, chcieli być traktowani inaczej niż ci, którzy nie płacili.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto sie 08, 2006 12:02

Wojtek pisze:Prawda, ale z małą poprawką.
Powinno być: niektórzy z tych, którzy płacili, chcieli być traktowani inaczej niż ci, którzy nie płacili.

Wojtek,ale to nie jest istotą sprawy.
Jeżeli bedziemy przekomarzać się w ten sposób,nic z tego nie będzie.Sprawa będzie się ciągnąć w nieskończoność.A my bedziemy na tym cierpieć.

Irafał podaje kwotę jaka mu potrzebna, termin wpłaty od-do , gdzie i w jaki sposób dosłać .Jest taki apel na wszystkich podforach - i wpłacamy. A najlepiej na stronie główniej (każdy przeczyta wchodząc na forum) : jako ostatni i najważniejszy temat na forum !!!
Żadnych bonusów dla wpłacających !!!!!
Ostatnio edytowano Wto sie 08, 2006 12:21 przez danunka, łącznie edytowano 1 raz

danunka

Post » Wto sie 08, 2006 12:11

Kiedyś zastanawiałam się czy nie byłoby dobrze gdyby pełny dostęp do forum (poza możliwością czytania działów Koty, Kociarnia i Dzikie Koty) oraz archiwum forum był w ogóle płatny.
W systemie abonamentowym ;)
Ten abonament nie musiałby być wcale wysoki, ale samo jego istnienie mogłoby sporą część trolli wyeliminować.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto sie 08, 2006 12:23

A czy wam emotki też się nie pokazują ?

Bo mi nie od jakichś 2-3 dni...
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Wto sie 08, 2006 13:27

Pleiades pisze:A czy wam emotki też się nie pokazują ?

Bo mi nie od jakichś 2-3 dni...

nie ,nie pokazują się :-( ,ale Ty nie pytaj tylko cos radż- pomagamy ???

danunka

Post » Wto sie 08, 2006 14:46

Beliowen pisze:Kiedyś zastanawiałam się czy nie byłoby dobrze gdyby pełny dostęp do forum (poza możliwością czytania działów Koty, Kociarnia i Dzikie Koty) oraz archiwum forum był w ogóle płatny.
Ten abonament nie musiałby być wcale wysoki, ale samo jego istnienie mogłoby sporą część trolli wyeliminować.

Mnie się ten pomysł podoba. Można przedyskutować, czy kogoś można zwolnić z opłat, ale ogólnie pomysł dobry.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto sie 08, 2006 14:58

kota7 pisze:
Beliowen pisze:Kiedyś zastanawiałam się czy nie byłoby dobrze gdyby pełny dostęp do forum (poza możliwością czytania działów Koty, Kociarnia i Dzikie Koty) oraz archiwum forum był w ogóle płatny.

Mnie się ten pomysł podoba. Można przedyskutować, czy kogoś można zwolnić z opłat, ale ogólnie pomysł dobry.

a po co zwalniać ? na jakiej zasadzie? na takim forum wszyscy mamy jednakowe prawa i obowiązki , więc zróbmy najnormalniejszą zrzutkę na lepszy sprzęt i nie róbmy wyjątków :-)

danunka

[następna]