AKUPRESURA BEZ TAJEMNIC- do 14.08.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lip 28, 2006 14:56 AKUPRESURA BEZ TAJEMNIC- do 14.08.

Na sterylizacje kotek Kingi, której pomagam w zbieraniu funduszy, brakuje jeszcze ponad 400 zł. DLatego postanowiłam wystawić na licytację książkę Madeleine Turgeon

Akupresura bez tajemnic
Domowe zastosowanie
Strefy akupresury
Techniki masażu
Akupresura w chorobach i dolegliwościach bólowych

AKUPUNKTURA BEZ IGIEŁ

Prosta technika masowania punktów odruchowych. Możliwość zapobiegania chorobie jeszcze przed wystąpieniem jakichkolwiek objawów.

Dzięki metodzie fotograficznej opracowanej przez rosyjskiego inżyniera Kirliana na użytek badań nad tajemniczym zjawiskiem aury, udało się sfotografować strukturę energetyczną ludzkiego ciała. Badania potwierdziły chińską koncepcję energii życiowej, krążącej po organizmie w ściśle określony sposób, wzdłuż specjalnych szlaków zwanych meridianami. Ta życiodajna energia "wynurza się" na powierzchnię skóry w ponad 700 róznych punktach.
Akupunkturzyści starają się zapobiec chorobie drogą przywracania równowagi stanu energetycznego organizmu. Sposób ten jest dostępny dla każdego i w każdych warunkach, nic nie kosztuje, nie pociąga za sobą stosowania środków chemicznych i nie wymaga żadnej specjalistycznej aparatury.
Akupresura jest masażem ściśle określonych punktów rozmieszczonych na powierzchni naszego ciała. Te magiczne punkty cierpliwie czekają, aż je pobudzimy, aby wyzwolić w nas obfity strumień energii, zapewnić znakomite zdrowie, ciało bez dolegliwości i młodość na długie lata.

Madelaine Turgeon- kanadyjska naturopatka, specjalistka w dziedzinie akupresury. Jej działalność wpisuje się w krąg bioenergoterapii, czyli prób lepszego wykorzystania energii, krążącej zarówno w materii żywej, jak i w przyrodzie nieożywionej.

Aukcja trwa tradycyjnie tydzień od złożenia pierwszej oferty, zaczynamy od 12 zł.

ZAPRASZAM :D
Ostatnio edytowano Sob sie 12, 2006 23:06 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon sie 07, 2006 19:26

no to może ja - 12 :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Wto sie 08, 2006 1:31

dziękuję :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro sie 09, 2006 23:25

podnoszę :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob sie 12, 2006 23:06

hop! :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85