Do wszystkich zwyciezcow moich aukcji

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 29, 2006 12:53 Do wszystkich zwyciezcow moich aukcji

Przepraszam za ten temat ale musze. Potwornie mi glupio. Ale nalezy sie wyjasnienie. Ci co kupowali juz cos ode mnie badz mi sprzedawali wiedza, ze wysylam to, co trzeba i to co obiecalam. Czasami troche to trwa ale dociera zawsze.

Ostatnie miesiace sa okropne. Nie tlumacze sie wcale...Mam taki system pracy, ze czesto wyjezdzam i czesto-gesto dowiaduje sie o tym dzien wczesniej. Jezdze po calej Polsce z mammobusem wykrywajac raka piersi u kobiet.

Sporadycznie jestem w domu a kiedy wracam jestem wyczerpana i fizycznie i psychicznie (chyba nawet bardziej). Baby sa okropne! Zwlaszcza teraz mamy natezenie i kiedy odespie caly wyjazd poczta jest zamknieta. Wiem kiepskie wytlumaczenie ale ostatnio zyje na krawedzi...wyczarpana totalnie, wszystko zaniedbane...

Dlatego prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc. Wszystkie przedmioty wysle. Dzis w nocy wyjezdzam znow, teraz wlasnie sie pakuje. Najprawdopodobniej jade na 2tygodnie. Ale moze to ulec zmianie.

Jeszcze raz najmocniej PRZEPRASZAM! :cry: :oops: :cry:
Obrazek

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Nie lip 30, 2006 17:23

Agnieszko, to nie jest kiepskie wytłumaczenie.To jest wytłumaczenie i teraz rozumiem. Dobrze, że napisałaś jak jest, bo miałam wrażenie, że olałaś.... :oops: Wybacz, ale jestem krótko na forum, nie znam ludzi....
Upały też robią swoje, człowiek łatwo traci cierpliwość :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lip 30, 2006 21:06

:oops: a mi tak potwornie glupio bylo.ale musze pracowac.rown iez dlatego ze jestem mloda i powiedzmy zaczynam kariere.oplacalo bo podpisalam niedawno umowe na stale na czas nieokreslony. teraz powinno byc z gorki..tylko te wyjazdu.dzis w nocy jade znow...mammografia wzywa...

a propos Nowe Miasto Lubawskie robimy i zapraszamy cale woj.Warminsko Mazurskie :wink:
Obrazek

Agniecha

Od: Czw kwi 14, 2005 20:58

Post » Pon sie 07, 2006 19:21

nareszcie jakieś wieści :)

bo ja juz nadzieję straciłam :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Śro wrz 20, 2006 17:14

nadal tak strasznie zapracowana? :roll:

nie chodzi mi o wylicytowany przedmiot - pieniądze poszły na koty i to najważniejsze
chodzi mi o odpowiedzialność i poczucie obowiązku....

a może tylko ja nie dostałam przesyłki?

wanila

Post » Śro wrz 20, 2006 17:47

tez czekam na obrazek... :roll:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pt wrz 22, 2006 8:04

Mój anioł też nie dotarł i chyba już za niego podziękuję, bo mi się zwyczajnie nie chce dłużej dopominać. Tak sobie tu tylko napiszę, aby bez echa nie przeszło. Potraktuję to zdarzenie jako naukę na przyszłość :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro gru 13, 2006 18:05

ja już też odpuściłam....
Agniecha zlikwidowała nawet swój blog....

cóż nauczka na przyszłość

wanila