Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 03, 2006 9:53

Duża jest wstrętna trzyma mnie zamkniętego w kuchni nie mogę nawet do was napisać :evil: , nie wypuszcza mnie już w ogóle i na dodatek coś wczoraj krzyczała, że jak George wyjdą złe wyniki to mnie wystawi przed blok 8O :evil: . A ja nic nie zrobiłem a ta sierść wystająca z mojego pyszczka to nie była jego, hmmm tak w ogóle to nie wiem skąd ona się wzięła :oops: .

Kroker te laski są fajne ale ta ciapa Gerorge :roll: , jak ja mam je bronić jak ciągle siedzę sam w kuchni.

Dyzio skazany na banicję
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie sie 06, 2006 12:25

Wczoraj Duża była bardzo zła na mnie, odebrała wyniki George cos mu tam poskoczyło nie wiem, co dokładnie i Duża powiedział, że to moja wina, bo go stresuje, ale ja nie chciałem :oops: .
Duża się zrobiła nieprzejednana i nie chce mnie wypuszczać z kuchni, nawet Duży który mnie do tej pory bronił też już nie wypuszcza mnie tylko przychodzi do mnie posiedzieć trochę, żebym nie czuł się samotny.
Pilnie szukam nowego domu gdzie nie będzie takich ciap jak George bo Duża gotowa mnie trzymać do końca życia w kuchni :strach:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie sie 06, 2006 12:51

U Nas największą ciapą jestem ja ... Laski mnie gnębią :) Postanowiłem założyć Męską Burskę Białasów- już my im z Dywanikiem pokażemy...
Gnębiony Kroker
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw sie 10, 2006 8:37

Kroker ja teraz też jestem gnębiony tylko, że przez Dużą, zaparła się i nie chce mnie wypuszczać z kuchni :evil: .
Duża mi mówiła, że dziś Ci zabiorą pomponiki i ogon, nie przejmuj się pomponikami ja też nie mam da się żyć, ale ogona to nie daj sobie zabrać, co oni chcą z ciebie zrobić, rysia? 8O
Ja ostatnio jestem bardzo zajęty testuję dziesięć tysięcy sposobów na ucieczkę z kuchni, udało mi się nawet kilka razy przemknąć miedzy nogami Dużego :twisted: , bo Duża to ma za dobry refleks :roll: , ale szybko mnie łapał.
Idę próbować dalej.

Gnębiony Dyzio

iwcia

Post » Sob sie 12, 2006 11:20

Dużej serce dziś zmiękło i wypuściła mnie z kuchni i zabrała do pokoju. Siedzę z Nią a George zamknięty w drugim pokoju. Trochę połaziłem, ale znudziło mi się to przyszedłem do Dużej, na kolana się wdrapałem, siedzę sobie, mruczę, karzę głaskać i czytam forum. :D
Nie taka zła ta Duża 8)

Zadowolony Dyzio

iwcia

Post » Pon sie 14, 2006 12:50

Dyziulku ale Ty szybko zmieniasz zdanie, już Cie duża przekupiła? :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sie 14, 2006 14:03

Wcale nie zmieniam szybko zdania i nie jestem przekupny :? , ale ja tak lubię leżeć na kolankach :oops:

iwcia

Post » Wto sie 15, 2006 11:23

Kochany Dyziulek :D a poza tym kazdy lubi lezec na kolanach :wink:
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Wto sie 15, 2006 11:23

Kochany Dyziulek :D a poza tym kazdy lubi siedziec na kolanach :wink:

crisis

Post » Wto sie 15, 2006 11:24

Kochany Dyziulek :D a poza tym kazdy lubi siedziec na kolanach :wink:

crisis

Post » Wto sie 15, 2006 13:00

Dyziu... Wiesz, może w końcu ktoś wypatrzy Twoje rozmarzone oczęta i zamiast siedzieć u Dużej na kolanach tylko czasami będziesz miał tylko swoją Dużą albo tylko swojego Dużego i na jego kolanach będziesz siedział codziennie..... I będziesz pisał na klawiaturze zamiast tylko czytać :) George pewnie też zaciska piąstki do białości, żebyś juz znalazł swojego człowieka :) I my wszyscy też :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt sie 18, 2006 5:51

Dyzio nie może być na 4 stronie! Podrzucam :D

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Pt sie 18, 2006 9:09

:D :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt sie 18, 2006 10:35

Jestem przerażony, podsłuchałem jak wczoraj wieczorem Duża rozmawiała przez telefon, coś mówiła o jakimś Wrocławiu i powodzi, o tym, że lubię jeździć samochodem i że jestem zdrowy zaszczepiony i już utuczony 8O . Jak skończyła rozmawiać to mówi do mnie „Bandzior pozbywamy się ciebie” i zaczęła się cieszyć a ja nie wiem, dlaczego? Poszła spać nic nie wyjaśniając tylko powiedziała, że dziś jedziemy do tej w zielonym fartuchu, a ja zdrowy jestem. :?
Co ona ze mną chce zrobić, gdzie mnie chce wywieźć i do tego ta duża w zielonym fartuchu? :strach:

Przerażony Dyzio

iwcia

Post » Pt sie 18, 2006 11:21

Ta w zielonym fartuchu Cię zbada, czy jesteś zdrowy i dostatecznie utuczony, a potem pojedziesz - nie tak strasznie daleko.
Nie bój się, nie będziesz zjedzony :twisted:
Najwyżej Cię troszkę odchudzą :wink:
I też powinienieś się cieszyć :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]