kota7 pisze:ryśka pisze:Dorota![]()
![]()
zamordowałabym kotecka
Ryśka, do łóżka, bo bredzisz w malignie!!!
nawet w malignie bym go zamordowała

A co na to wszystko Coco?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kota7 pisze:ryśka pisze:Dorota![]()
![]()
zamordowałabym kotecka
ryśka pisze:kota7 pisze:ryśka pisze:Dorota![]()
![]()
zamordowałabym kotecka
nawet w malignie bym go zamordowała![]()
![]()
![]()
A co na to wszystko Coco?
Keti pisze:Dorota
TyMa pisze:Hmmm, a ja chciałam tę nieszczęsną tapetę odmalować i teraz boję się farbę przynieść z piwnicy. Kolejna poforumowa fobia, bo robaki to już mi się śnią po nocach, duszę się nie otwierając okien, a sąsiedzi ostatnio mnie pytali, czemu wieszając pranie na balkonie drzwi trzymam na sznurku, czy boję się, że mi uciekną i mieli dziwne miny...
Beata pisze:hmmm, widze ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie![]()
Rysce sie dostalo a Mruczkowi nie![]()
![]()
![]()
Beata pisze:Muczacza pozdrawiam Mruczka prawie-imiennika
i mowi, ze on tez rozrabia
Beata pisze:i ze on na pewno by dostal baty![]()
Hipcia pisze:ojej poryczałam się ze śmiechu , szkoda że moja córcia już spi ale rano dam jej poczytać , wiem Dorota co przezywalas i że Tobie to do smiechu nie było Hipcia odwala mi systematycznie takie numery że tylko siąść i płakac , do tego jeszcze wszystkie jej przestepstwa biore na siebie wychodząc w oczach mojego męża na totalną niezgrabę ale on choleryk zawsze potem wrzeszczy że wyrzuci kota ( akurat by to zrobił szelma owinęła go sobie wokół najmniejszego pazurka ) wychodząc jednak z założenia ( może błędnego ) że mnie nie wyrzuci biorę wszystko na siebie w ostateczności jak już prawda wyjdzie na jaw to ostrzegam kote że ma się opanowac bo przyjdzie nam mieszkać pod mostem
Dorota pisze:A zreszta... Polece mu po diecie i po premii![]()
Taaak!
Hipcia pisze:Mruczuś popatrz jak ta pani dobra kupi ci jutro nastepną puszkę nie martw się to jeszcze nie koniec zabawy
Fraszka pisze:Dorota pisze:A zreszta... Polece mu po diecie i po premii![]()
Taaak!
Chociaż wysługę lat mu daruj![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości