Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TyMa pisze: A i tak najważniejsze, że udało mi się qu Maybacha po miesiącu polowania złapać dosłownie w garść, bo z wrażenia zapomniałam, że pojemnik zakręcany, usiłowałam oderwać wieczko i zachodziła obawa, że nie zdążę...
TyMa pisze:Nie mogę Ci współczuć, bo po stresującym dniu ten wątek mnie uratował! Czym jest wobec tych osiągnięć kolejny kawał oddartej tapety czy zamordowany kwitnący fiołek? A i tak najważniejsze, że udało mi się qu Maybacha po miesiącu polowania złapać dosłownie w garść, bo z wrażenia zapomniałam, że pojemnik zakręcany, usiłowałam oderwać wieczko i zachodziła obawa, że nie zdążę...
aamms pisze:TyMa pisze:Nie mogę Ci współczuć, bo po stresującym dniu ten wątek mnie uratował! Czym jest wobec tych osiągnięć kolejny kawał oddartej tapety czy zamordowany kwitnący fiołek? A i tak najważniejsze, że udało mi się qu Maybacha po miesiącu polowania złapać dosłownie w garść, bo z wrażenia zapomniałam, że pojemnik zakręcany, usiłowałam oderwać wieczko i zachodziła obawa, że nie zdążę...![]()
![]()
Dorota..![]()
![]()
Nie obraź się, ale mnie też ten wątek pomógł odzyskać równowagę po całym dniu..![]()
Wielkie głaski dla sprawcy..![]()
eve69 pisze:Dorota![]()
![]()
Co to za tytul?
Dodatkowa wolowinka, za odwalenie czarnej roboty sie kociaczkowi nalezy![]()
Iburg pisze:a parkiet to juz chyba suchy. Ubawiłam sie po pachy. Głaski dla Mruczka
Dorota pisze:Iburg pisze:a parkiet to juz chyba suchy. Ubawiłam sie po pachy. Głaski dla Mruczka
Suuuchy![]()
I jak blyszczy!
Ta prawa polowa znaczy.
aamms pisze:Dorota pisze:Iburg pisze:a parkiet to juz chyba suchy. Ubawiłam sie po pachy. Głaski dla Mruczka
Suuuchy![]()
I jak blyszczy!
Ta prawa polowa znaczy.
Bo za mało kupiłaś..![]()
Jakby Ci wylał dwie puszki, to już całkiem miałabyś parkiet z głowy..![]()
A poza tym zobacz, ile zaoszczędziłaś na fachowcach..![]()
I Ty mu chcesz z diety potrącać?![]()
Raczej trzeba mu premię dołożyć..
ryśka pisze:Dorota![]()
![]()
zamordowałabym kotecka
TyMa pisze:Zdjęcia nie wchodzą, bo byś zobaczyła jaki piękny Maybach. Jak ci się będzie nudziło, to poczytaj o jego związkach z papciem R i skąd sie to imię wzięło. Musiałbyś też zobaczyć miny ludzi, gdy mówię, że mam Maybacha, no cóż, nie każdego na niego stać!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35 ... 5b7063dde6
ryśka pisze:Dorota![]()
![]()
zamordowałabym kotecka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Silverblue i 11 gości