Czeka, niestety wciąż czeka na domek i naprawdę na niego zasługuje. Jest piękną, delikatną koteczką, została wysterylizowana, po poparzeniach smołą nie ma śladu, koszmar minął...tylko domku brak...
Ale ona już zdrowa, piękna jest! A tytuł tylko o jej złej przeszłości przypomina, bo skoro tyle przeszła, to na pewno na dobry domek zasługuje. Podnoście wątek, może się znajdzie!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
My Mrówkę zobaczyliśmy najpierw w wydaniu "na żywo" i zdjęcia, które obejrzeliśmy na pierwszej stronie były dla nas prawdziwym szokiem. W życiu nie powiedziałabym, chociaż Mirka opowiedziała nam jej historie, że ten kotek tyle przeszedł. Teraz wygląda jak prawdziwa kocia dama. Pełna gracji i
należytego wdzięku. Miła i urocza, a przy tym wszystkim rozbrajająco "kocia":)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Aysha zapewniam Ciebie, że Mrówce krzywda się nie dzieje. Jest wesoła, przybrała na wadze, ma kocie towarzystwo i do mnie na kolana też przychodzi. Mam tylko nadzieję, że kogoś zauroczy i trafi do bardzo dobrego człowieka, który będzie ją rozpieszczał.
Mirko, tego jestem pewna, że krzywda się jej nie dzieje, że jest jej teraz dobrze . A szkoda mi jej bardzo dlatego, że tyle się nacierpiała wcześniej i tak długo czeka na własny domek...
Zauroczyć, to mnie już zauroczyła...