Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Rene, a masz możliwość zmiany weta? Na takiego który będzie mógł postawić diagnozę?
bbd2 pisze:Rene pisze:Zadzwoniłam do vetki, powiedziała, że badała zeskrobiny pod mikroskopem i nie wyglądają one najlepiej, podejrzewa![]()
grzybicę... i ma już szczepionkę przeciwgrzybiczną
![]()
Do laboratorium nie przekazała zeskrobin bo ponoć okres urlopowy... czy mam Tymona faszerować szczepionką skoro nie wiadomo czy to grzybica czy alergia![]()
Pomocy
dziwne przed chwilą dzwoniłam do ZHW i przyjmują od 8 do 15
Zakład Higieny Weterynaryjnej ul. brodowicza 13 b tel. 0124118218, 0124118122 wjazd jak do lecznicy i budynek za nią - środkowa klatka
ja bym się wstrzymała, pojechałabym na brodowicza, niech pobiorą zeskrobinę i w problemach skórnych zdecydowanie polecam dr Śliwę pracuje w ZHW a przyjmuje w lecznicy na świtezianki
Rene pisze:Zadzwoniłam do vetki, powiedziała, że badała zeskrobiny pod mikroskopem i nie wyglądają one najlepiej, podejrzewa![]()
grzybicę... i ma już szczepionkę przeciwgrzybiczną
![]()
Do laboratorium nie przekazała zeskrobin bo ponoć okres urlopowy... czy mam Tymona faszerować szczepionką skoro nie wiadomo czy to grzybica czy alergia![]()
Pomocy
Rene pisze:bbd2, ale sobie przypomniałam, że Tymonowi juz nie ma co "skrobać"
bbd2 pisze:Rene pisze:bbd2, ale sobie przypomniałam, że Tymonowi juz nie ma co "skrobać"
była tylko jedna zmiana?
ja bym czekała, dziwny jakiś ten grzyb na oko?
lampę mają prawie wszyscy weci
daj namiary na pw o jakiego weta chodzi
bbd2 pisze:a u Sopota (to on podobno jest nosicielem), byli smarowani jakimś antybiotykiem, jeżeli tak to trzeba odczekać minimum 4 dni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 162 gości