Napewno jest niedożywiona. Trzeba ją wzmocnić witaminkami i dobrym jedzonkiem.
Trzymaj się, maleńka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kuleczka pisze:zajrzyj bidulce do pyska na gorne podniebienie, moj Pitek został wypchniety przez okno, tez mu leciala krew z nosa, a dokladnie z malzowiny, i bidulek mial po tym na srodku podniebienia martwice (taka sina kreska), ktora
Elżbieta P. pisze:anova - Ona ma wysunięte trzecie powieki.
Napewno jest niedożywiona. Trzeba ją wzmocnić witaminkami i dobrym jedzonkiem.
Trzymaj się, maleńka.
anova pisze: wypadek nie był spowodowany niefrasobliwością jej „opiekunów”, lecz ich celowym okrucieństwem![]()
![]()
.
Na szczęście całe zajście widziało dwóch kilkunastoletnich chłopców, którzy zaalarmowali mieszkającą niedaleko Panią, zajmującą się od lat różnymi kocimi biedami.
Majszczur pisze:anova pisze: wypadek nie był spowodowany niefrasobliwością jej „opiekunów”, lecz ich celowym okrucieństwem![]()
![]()
.
Na szczęście całe zajście widziało dwóch kilkunastoletnich chłopców, którzy zaalarmowali mieszkającą niedaleko Panią, zajmującą się od lat różnymi kocimi biedami.
Znaczy - wiadomo skąd kot leciał.
Może warto się przejść do tego mieszkania...
Może udałoby się ze Strażą Miejską?
Nie wiem na ile patrol ze Strazy będzie chciał opierać swoją interwencję na zaznaniach nastolatków, ale może zostały tam jeszcze jakieś potencjalne latające koty, które lepiej byłoby zabrać zanim historia się powtórzy...
Tak sobie pomyslałam, zeby zapobiec ewentuanemu następnemu nieszczęściu...
Wielkie kciuki za kocinkę
pisiokot pisze:Anova,
podaj numer konta na PW
aukcja naszyjnika potrwa jeszcze kilka dni a pieniadze na pewno są potrzebne natychmiast
100 zł, które mogę w tym miesiącu przeznaczyć na potrzebujące koty pójdzie po połowie: na Tupaka i na Martusię
niech zdrowieje śliczna kocinka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 54 gości