Bardzo prosto - moja ostatnia zalicytowana kwota to 25 PLN i tyle jestem w stanie bez problemu, a nawet z przyjemnością się dorzucić. Napiszemy, oczywiście po wygraniu aukcji, że matę kupujemy na spółkę i będą dwie wpłaty, a wysyłka pójdzie do Ciebie Więc jak będziesz licytowała końcówkę, to masz do wydania 25 zeta więcej. Chyba, że nie chcesz, to się odczepię
Powiem Ci w tajemnicy, że i tak chciałam KOTu coś dorzucić..... Jest to najbliższa memu sercu Fundacja..... Nawet gdybym nie wygrała.... Cieszę się, że spotkałam pokrewną duszę
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Czy to znaczy, że Yennefer już wkrótce będzie miała mięciutką matę ???? ))) Ale się cieszę! To moja pierwsza aukcja..... Rozumiem, że przelew mam puścić na konto Fundacji KOT? Jeżeli tak to zaraz dzisiaj wpłacam. Może się uda już za tydzień zabrać Yennę na działkę na jej własnej macie ))) Ale fajnie....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Wszystko się zgadza - mata jest twoja Słonko Przepraszam za opóxnienie, ale od wczoraj nie mogłam wejść na forum. Pieniadze wpłać prosze prosto do Lidki a mi podaj adres do wysyłki.
Dzięki
Ok pieniądze poszły... Strasznie się cieszę Wysyłam PW z adresm
Dziękuję! Prosiłam rano Lidyię, żeby potwierdziła wpłatę. Mam nadzieję, że napisała do Ciebie....
Mata dotarła To był strzał w dziesiątkę- rozpakowałam, Yenna sie na Nią wpakowała.... Pozostałe kotki też były ciekawe a Yenna tylko na nie warczała z góry..... Nikomu nie dała powąchać nawet
Dziękuję Elisee i Nikagdzie, która mi pozwoliła ją dla Yenny zdobyć