Rudas dzisiaj

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marinella pisze:Moja wredna Olka i paskudny Drops znęcają się nad Gadusiem. Dzis kolejna szrama na nosiei widzialam jak Drops łazi za nim i poluje na niego
![]()
W związku z tym odseparowałm Gadusia w pokoju siostry , jest tam razem z kociakami , którymi pieknie się zajmuje . Dzwoniłam dzis do potencjalnego domku Gadusia- niesetety okazało się ze moi znajomi nieco sie zagalopowali, dziewczyna nie szuka kota , wyprowadza sie za dwa miesiace za granice.
nadal szukamy domu ... Pilnie bo Gadus to przylepa i wiem ze bedzie płakał w tej separacji a ja tam nie moge siedziec cały dzień albo latac za dropsem i olka zeby mu dali spokoj. Ma tam towarzystwo wiec krzywda sie mu nie dzieje ale szukamy w tej chwili domku juz bardziej intensywnie. w srodę/czwartek chce mu pobrac krew.
gosiak pisze:
A odezwała się do Ciebie ta pani, która dzwoniła wczoraj do mnie? Bo może ona będzie chętna na Gadusia? Chciała podrośniętego, spokojnego kota. Ja niestety nie mam do niej telefonu, ale mówiła, że się do Ciebie odezwie, jakby co, to najwyżej będę ją namierzać.
gosiak pisze:No, to się trochę inaczej nazywa... i bywa karalne, rozpowszechnianie także
marinella pisze: konsultację u innej wetki która zajmuje sie problemami neurologicznymi.Ta druga pani wet przebada Gadusia a przy okazji pobierzemy krew zeby chłopaka nie stresowac wieloma wizytami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości