Powiedzcie Misie, czy nie mam przepieknego Kota. Tak sie ciesze, ze Go od losu dostalam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Ja myślę, misiu, że Toniś też się cieszy, że go dostałaś od losu![]()
Toniczek jest prześliczny i widać, że szczęśliwy
Kaska pisze:Oberhexe pisze:Toniczek jest prześliczny i widać, że szczęśliwy
Tonis (...) jest kolejnym przykladem - tym razem pod wzgledem psychologicznym - tej przemiany z brzydkiego kaczatka w pieknego labedzia
Oberhexe pisze:Ja myślę, misiu, że Toniś też się cieszy, że go dostałaś od losu![]()
Toniczek jest prześliczny i widać, że szczęśliwy
aamms pisze:Kaska pisze:Oberhexe pisze:Toniczek jest prześliczny i widać, że szczęśliwy
Tonis (...) jest kolejnym przykladem - tym razem pod wzgledem psychologicznym - tej przemiany z brzydkiego kaczatka w pieknego labedzia
Oczywiście zgoda, jak najbardziej.. Ale wygląd też mu sie zmienił.. baaardzo..
i chciałam zapytać, czy Toniś już jest na wątku Jany o brzydkich kaczątkach i pięknych łabędziach?
eve69 pisze:aamms pisze:Kaska pisze:Oberhexe pisze:Toniczek jest prześliczny i widać, że szczęśliwy
Oczywiście zgoda, jak najbardziej.. Ale wygląd też mu sie zmienił.. baaardzo..
i chciałam zapytać, czy Toniś już jest na wątku Jany o brzydkich kaczątkach i pięknych łabędziach?
Myslisz ze by sie nadawal?
Takim Go poznalam, po szalonym forumowym transporcie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości