FA:Kropka Literatura:)prosimy na koty:)))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 25, 2006 10:25 FA:Kropka Literatura:)prosimy na koty:)))))))))

Mała Kropka vel Literatura :D jest maluśkim kociątkiem - około 8 tygodni, które urodziło się niedawno całkiem , z wyjątkowej mamy (o której pewnie chętnie napisze Paulina) -więc i ona do zwykłych kotów nie należy....
Trafiła do domu tylko daltego ,ze była tak chora , że nie zdążyła uciec i oczka były tak zalepione że nie widziala Dużego, który zmierzał w jej kierunku...
Kropka jest leczona i wkrótce bedzie - piękna, zdrowa i cala do kochania:)
No i jak widac na zdjęciach jest to kotka z zainteresowaniami.... 8)

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro wrz 06, 2006 6:39 przez justin888, łącznie edytowano 2 razy

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Wto lip 25, 2006 10:33

ho ho ho
jakie ksiazki Kropka czytuje!

bedzie z niej psi behawiorysta :D

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Śro lip 26, 2006 8:41

enigma pisze:ho ho ho
jakie ksiazki Kropka czytuje!

bedzie z niej psi behawiorysta :D

chyba juz jest - i z teorii i praktyki 8)
Mała Kropka czeka.....

justin888

Post » Śro lip 26, 2006 19:17

Oczytana i mądra koteczka nie uciekała przed dużym bo wiedziała że jej pomoże. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro lip 26, 2006 23:48

Oj tak... mamusia Kropki Litratury jest wyjątkowa... niezwykła podrwórkowa koteczka, najmądrzejsza...
No i Ona - Kropka - tez jest wyjątkowo mądra. Interesują ją tylko te ściśle określone książki - lepiej poznać te dziwaki, z którymi przyszło jej dzielić mieszkanie i życie... Poza tym wie, że Duża, znaczy ja, jest niedobra i trzeba przed nią zmykać. Jest niedobra bo:
a/ daje lekastwa
b/ smaruje oczka
c/ zawozi do weterynarza gdzie dają zastrzyki...

Ale to nie wszystko - Kropka szybko się uczy: po co jest kuweta w domu, po co Duża sypie jedzonko do miski, po co są kocie zabawki w domu i drapaki... Przekabaciła już większość na swoją stronę.
Oczka już prawie zdrowe.
KK już prawie zapomniany.

I Kropka Literatury wypatruje teraz niecierpliwie: kto ją pokocha?????

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Czw lip 27, 2006 9:41

Prosimy o zdjęcia malutkiego czytacza :D
A Kropeczka jest słodka, nawet jak ją widziałam, taka chorą, i bzrudulke jeszcze - to juz widac było, że z niej będzie fajny futrzak :D

justin888

Post » Czw lip 27, 2006 11:06

Ja bardzo ale to bardzo przepraszam :oops: ja sie poprawię :oops: ze zdjęciami oczywiście :oops:
To wszytko przez te 3 tymczasowe zwierza mi kilku godzin na dobe (na sen głównie) brakuje... :roll:

Mam za to fajne hasłio reklamowe: LITERATURA. I KROPKA! :lol: :lol: :lol:

Mam też pytanie: została jeszcze czwórka kropkowego rodzeństwa - łapać? Sa sliczne - czarne z białym i pręgusy, nie sa takie zakatarzone ale średnią przyszłość na podwórku im wróżę... tylko czy będą na nie chętni?

paulinatob

Post » Czw lip 27, 2006 12:20

paulinatob pisze:Ja bardzo ale to bardzo przepraszam :oops: ja sie poprawię :oops: ze zdjęciami oczywiście :oops:
To wszytko przez te 3 tymczasowe zwierza mi kilku godzin na dobe (na sen głównie) brakuje... :roll:

Mam też pytanie: została jeszcze czwórka kropkowego rodzeństwa - łapać? Sa sliczne - czarne z białym i pręgusy, nie sa takie zakatarzone ale średnią przyszłość na podwórku im wróżę... tylko czy będą na nie chętni?

Ja tam nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale od jakiegoś miesiąca mamy kompletny zastój jeśli chodzi o adopcje kociaków :(

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Czw lip 27, 2006 20:19

anova pisze:
paulinatob pisze:Ja bardzo ale to bardzo przepraszam :oops: ja sie poprawię :oops: ze zdjęciami oczywiście :oops:

Ja tam nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale od jakiegoś miesiąca mamy kompletny zastój jeśli chodzi o adopcje kociaków :(

No własnie bez czarnowidztwa kociaki znajdą domy i kropka :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt lip 28, 2006 6:36

Cóż za oczytany kociak :1luvu: Kropka jest iedalną towarzyszką na długie, samotne wieczory :D
Obrazek
Czujne zwierzęta drżą, wilgotne nozdrza podnoszą ku muzyce sfer i wiedzą,
a człowiek jest głuchy,gdy nie śni...

Tadeusz Borowski

Navis

Od: Wto cze 13, 2006 12:52

Post » Pt lip 28, 2006 7:10

Kropke obejrzał wczoraj weterynarz - jest duża poprawa! I oczka już prawie dobre ale oddech jeszcze troszkę nie taki więc przedłużamy antybiotyk na nastepny tydzień.
I za tydzien - Kropeczka będzie już zdrowiuteńka :P

W międzyczasie zrobiła się z niej prawdziwa domowa pieszczoszka - przyszła się np. rano przywitac ze mna do łóżka z całą resztą epiky koto-psiej :lol: (no oprócz głuchej kici, ona jeszcze ma opory w wędrowaniu po domu... jak wszyscy są :roll: )

paulinatob

Post » Pt lip 28, 2006 9:54

paulinatob pisze:Kropke obejrzał wczoraj weterynarz - jest duża poprawa! I oczka już prawie dobre ale oddech jeszcze troszkę nie taki więc przedłużamy antybiotyk na nastepny tydzień.
I za tydzien - Kropeczka będzie już zdrowiuteńka :P

W międzyczasie zrobiła się z niej prawdziwa domowa pieszczoszka - przyszła się np. rano przywitac ze mna do łóżka z całą resztą epiky koto-psiej :lol: (no oprócz głuchej kici, ona jeszcze ma opory w wędrowaniu po domu... jak wszyscy są :roll: )

no przecież wiadomo, że Kropa to bedzie ogromny pieszczoch i jeszce poczyta człowiekowi na starośc jak oczeta wysiadą :D

justin888

Post » Pt lip 28, 2006 14:04

Domek dla Kropeczki jest potrzebny
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob lip 29, 2006 11:10

Domku znajdź się :) Ten kotek umili niejeden wieczór :wink:
Obrazek
Czujne zwierzęta drżą, wilgotne nozdrza podnoszą ku muzyce sfer i wiedzą,
a człowiek jest głuchy,gdy nie śni...