Łapiemy sioo - SUKCES !!! dziękuję za wsparcie mentalne :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 27, 2006 13:17

Też się mam brać za wyłapywanie siuu i mnie to przeraża, te kulki to chyba najlepsze wyjście jest, inaczej tego nie widzę. Powodzenia siuuu hunters!
ObrazekObrazek
Obrazek

Ghost Dog

Od: Pt cze 16, 2006 16:10

Post » Czw lip 27, 2006 16:07

zuza pisze: (...)skoro sa takie problmy to moze kup u weta kuleczki udajace zwirek, ktore kompletnie nie absorbuja wody i sie je wsypuje do czystej, pustej kuwety zamaistt zwirku?

parę miesięcy temu przechodziłam gehennę z łapaniem siku półdzikiemu Poldusiowi i dopiero owo podłoże do pobierania moczu rozwiązało sprawę. Polecam!
Link do stronki sklepu internetowego znajdziesz w pierwszym poście Poldusiowego wątku o łapaniu sioo:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=16 ... t=#1616303

POWODZENIA!

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt lip 28, 2006 6:54

Mam! Złapane! Ale się cieszę :mrgreen:

Dzięki za wsparcie i rady, szczególnie w kwestii chochelki i kierunku sikania kota :wink: Aż się zdziwiłam jak łatwo mi wczoraj poszło, ale to przede wszystkim zasługa magicznych kciuków forumowych :D

Mój patent na kota nieprzewidywalnego w kwestii kuwetowej, sikającego od czasu upałów głównie w nocy:
1. W dzień wystawić pustą wyparzoną kuwetę, a nuż się skusi.
2. Późnym wieczorem, przyuważywszy że już kotu się chce, bo wchodzi do pustej kuwety, podmienić kuwetę na żwirkową i się zaczaić z osprzętem do łapania.
3. Nie czekając długo na kota, i tym razem patrząc gdzie kot sika, złapać :mrgreen:
kamena & mruf
Obrazek Obrazek

kamena

Od: Śro kwi 13, 2005 10:11

Post » Pt lip 28, 2006 6:59

Majszczur pisze:
zuza pisze: (...)skoro sa takie problmy to moze kup u weta kuleczki udajace zwirek, ktore kompletnie nie absorbuja wody i sie je wsypuje do czystej, pustej kuwety zamaistt zwirku?

parę miesięcy temu przechodziłam gehennę z łapaniem siku półdzikiemu Poldusiowi i dopiero owo podłoże do pobierania moczu rozwiązało sprawę. Polecam!
Link do stronki sklepu internetowego znajdziesz w pierwszym poście Poldusiowego wątku o łapaniu sioo:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=16 ... t=#1616303

POWODZENIA!

Przeczytałam, na szczęście nie było potrzebne, ale jest to dobre rozwiązanie w przypadku prawdziwych półdziczków. Dobrze wiedzieć o czymś takim.
Swoją drogą, to cieszę się, bo okazało się, że moja własna niedotykalska półdzikunka toleruje jednak majstrowanie przy ogonie w sytuacjach "intymnych". I to dwa wieczory z rzędu :twisted:
kamena & mruf
Obrazek Obrazek

kamena

Post » Pt lip 28, 2006 7:26

kamena pisze:Mam! Złapane! Ale się cieszę :mrgreen:

Dzięki za wsparcie i rady, szczególnie w kwestii chochelki i kierunku sikania kota :wink: Aż się zdziwiłam jak łatwo mi wczoraj poszło, ale to przede wszystkim zasługa magicznych kciuków forumowych :D

:lol:
Serdeczne gratulacje! :ok:

Aż Ci zazdroszczę. :) U mnie dalej nic. Wróciłam wczoraj do domu ok. 21-ej i moje koty stwierdziły, że już wysikały co miały wysikać - pod moją nieobecność, a teraz to mam sobie sikać sama. :twisted:

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Pt lip 28, 2006 11:48

W takim razie teraz trzymam kciuki za Twoje łapanie :D
:ok:
kamena & mruf
Obrazek Obrazek

kamena

Post » Pt lip 28, 2006 12:08

kamena pisze:W takim razie teraz trzymam kciuki za Twoje łapanie :D
:ok:

Dziękuję. :) Mam nadzieję, że podziałają, tak jak nasze u Ciebie. :)

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

[poprzednia]