Gdzie kot obenie się znajduje???To kot czy kotka???Jak reaguje na inne zwierzęta???Czy jest szansa,że maleństwo zostałoby zaszepione do połowy sierpnia?Mam w domu jednego kota podatnego na infekcje.Narazie nic nie obiecuje,ale mocno się zastanawiam...Cały problem polega na tym,ze miesiąc temu przygarnełam trzeciego kota(a właściwie perską koteczkę) z wrocławskiego kociego-życia,kotka ta natomiast cały czas atakuje mojego psa,który biedny jest już tak zestresowany,ze nie wychodzi z szafy.Próbowałam już wszystkich sposobów i nic.TZ dał mi góra dwa tygodnie,na rozwiązanie tej sytuacji,bo piesek to jego oczko w głowie.Problemu raczej nie będzie ze znalezieniem dobrego domu dla tej kici,bo jest śliczna,srebrna,roczna,ciachnięta,taki mini persik-cudo.Tyle,ze ten dom musiałby być niezazwierzęcony,bo wydaje mi się ,ze kiciula reaguje agresją,bo jest zazdrosna o człowieka(chociaż poświęcam jej na maxa duzo czasu,a moje zwierzeta już dawno przestały się nią interesować).I gdyby sprawdziły się moje najgorsze przypuszczenia,że ona jednak nie będzie w stanie zaakceptować psa(zresztą z tego tez powodu została oddana do schroniska),to chciałabym przygarnąć jeszcze jedna jakąś bidę.Mam trzyletniego,niewidomego Juranda i pięciomiesięcznego Etusia i psa Fredka,który wprost uwielbia koty i jest swoistego rodzaju przewodnikiem dla Juranda.Tak jak mówię sprawa rozwiąże się na przestrzeni dwóch lub trzech tygodni.Więc jezeli jest ktoś kto może dać temu maluchowi dom wcześniej,to będę ogromnie szczęsliwa.Bo i tak bidul tu pod dostatkiem,starczy dla każdego