KOCIETA Z PRAGI-BARDZO POTRZEBNE POMOC I DOMKI DLA CHORYCH!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 20, 2006 20:04

Tri dzisiaj wzięta na rece raz włączyła traktorek :1luvu:

I pobawiłyśmy się ładnie sznureczkiem.... zdjęcia zaraz wstawię w wątku moich kotów, w któym piszę obszerniej o małej. :)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt lip 21, 2006 8:25

KTOŚ CHĘTNY NA NIEDZIELĘ??? bo sama nie pojadę, to kompletnie bez sensu...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt lip 21, 2006 8:28

Ais pisze:Tri dzisiaj wzięta na rece raz włączyła traktorek :1luvu:

I pobawiłyśmy się ładnie sznureczkiem.... zdjęcia zaraz wstawię w wątku moich kotów, w któym piszę obszerniej o małej. :)

u mne brzuch do głaskania daje i mruczy Frigg (pingwinowata dziewczynak)
Thor włazi na kolana i też mruczy
Odyn w strachu raz się zapomniał i tez zamruczał
a Bragi łazi po mnie
A wszystko to osiągnęłam wczoraj odrobiną gotowanego kurczaka :twisted: O mało mi palców nie zjadły :lol:
Tylko Freja nadal udaje dziką :roll:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lip 21, 2006 12:37

halo?
czy ktos moze pomoc Jopop w ta niedziele?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob lip 22, 2006 9:12

odnoszę wrażenie, że z braku ludzi jutrzejsza akcja nie odbędzie się...
Obrazek

jopop

Post » Pon lip 24, 2006 10:01

wątek chyba z lekka dogorywa...

ja dzis wyjeżdżam, wracam na nieco dlużej dopiero 15-sierpnia, więc dopeiro wtedy mogę sie brać za dalsze lapanki... jeśli ktoś do tego czasu będzie miał na to czas i ochotę - kontaktujcie sie z panią Ewą...

Pozdrawiam,

Aśka
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 26, 2006 21:10

podniosę żeby nie zapomnieć
przydałoby się znów pojechać
choc jedną- dwie kotki złapać. Jak przystopujemy to te któe pozostały niewysterylizowane znów zapełnią bazar kociakami :(
Obrazek

Mysza

Post » Czw lip 27, 2006 2:14

pare stron temu wspominalam, ze moze uda mi sie na jakis czas przygarnac tego dzikiego czarnuszka z klatki w bolilapce. mialam problemy z akceptacja tz-ta, ale jakos udalo mi sie go 'ublagac'. rozmawialam o tym prywatnie z jopop, ale wyjechala z tego co widze (a zgode tz-ta mam dopiero teraz). moglabym jakos jutro albo pojutrze wziac kotka na troche, o ile jest zdrowy wciaz.
niestety, na dlugo nie moge. tz kategorycznie tego sobie nie zyczy. predzej by mnie z ta cala kociarnia wywalil z domu ;] ale na pare tygodni tak, moze nawet dluzej sie uda, jednak nie gwarantuje. w kazdym razie, dla kotka to troche i tak jest lepsze, niz paromiesieczne siedzenie w klatce. wiec jakby co, moge go przechowac, sprobowac oswoic. moze dzieki temu latwiej go bedzie pozniej wyadoptowac. moze przez ten czas znajdzie sie dla niego jakis domek. jednak ostrzegam, ze pewnie po paru tygodniach, jesli nie znajdzie sie dla niego lepsze miejsce, to bede go musiala oddac do lecznicy :( nad czym ubolewam, ale nic wiecej nie jestem w stanie zaoferowac. nie mieszkam sama...

pozdrawiam i prosze o kontakt osobe ktora moze sie ze mna jakos ew. umowic. oczywiscie, o ile jeszcze jest taka potrzeba, bo moze czarnuszek ma juz znalezione lepsze miejsce (co by mnie bardzo ucieszylo, bo strasznie mi go bylo zal) :)

sermina

Od: Pt wrz 16, 2005 16:49

Post » Czw lip 27, 2006 9:30

sermina skoro jopop wyjechała, to zadzwoń do Boliłapki i się umów. Przecież nikt poza Maćkiem nie wie co ona za koty ma w szpitaliku ;)
Obrazek

Mysza

Post » Czw lip 27, 2006 10:53

stan na wtorek: w szpitaliku jest czarny maluszek z biala kropka na piersi. ostatnio siedzial z czarna kotka niedoszla mamusia w klatce.
i sa tez 3 maincoonowate cudaki kociaki jeden juz bez oka chyba dzisiaj - do nich ktos przyjezdza -dziewczyna ale nie znam;/

przypomnijcie mi tylko skad jest to czarne cudo tam?

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Pt sie 04, 2006 8:26

podniosę
może ktoś będzie miał czas na kolejną łapanke?
Obrazek

Mysza

Post » Pt sie 04, 2006 8:42

Ja już wróciłam, ale jestem zawalona robotą, bo oczywiście wszystkie materiały dostaję z opóźnieniem :? , więc za wiele czasu nie mam :roll:

Generalnie to mogłabym łapać w niedziele, poza najbliższą, bladym świtem. Samochód dalej mam ;) , transportery już 3.

W najbliższą też bym w zasadzie mogła łapać, ale musiałabym być spowrotem w domu na 10, a to wyklucza odwiezienie kotów do Boliłapki, skoro nie ma Aśki z kluczami...
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pt sie 04, 2006 10:18

Witam,

jestem chwilowo w Warszawie, na dłużej wracam 15 sierpnia i raczej do tego czasu trzeba odłożyć łapanki, chyba, że koty pojadą na Śreniawitów (ale nie wiem, czy są jeszcze talony...)

jeśli mają jechać do Boliłapki, to muszą poczekać na nasz powrót...

W Boliłapce nastał cud (choć zapenw krótkotrwały)... nie ma ŻADNEGO KOTA!!!!!

(no, jeden jest u nas w domu, jak wrócę to się wezmę za ogłaszanie go, teraz bez sensu, bo nie będzie ze mną kontaktu).

CZARNY KOCUREK też znalazł DOM!!!! Prawdziwy, docelowy!!! Sermina - mimo to serdeczne dzięki za ofertę!!!

Pozdrawiam!
Obrazek

jopop

Post » Pt sie 11, 2006 8:26

idzie kolejny weekend
czy ktoś będzie łapał?
jak nie w niedzielę, to może we wtorek? Wtedy tez pewnie będzie bazar zamknięty?
Kolejna niedziela?
Obrazek

Mysza

Post » Pt sie 11, 2006 8:44

Dopiero w następną niedzielę będzie można odwozić koty do Boliłapki. Ja się piszę na następną niedzielę, jakby co.
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

[poprzednia][następna]