Wariatki-kotki trzy i Piotruś-chora Sroczka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 21, 2006 12:00

Monika L pisze:czytamy :D
na bieżaco córci opowiadam o Piotrusiu Panu ,była zachwycona jego imieniem, i Twoje kotki ponazywała imionami z tej bajki :D
zapamiętałam tylko że Nuka to Dzwoneczek :oops:

och jak cudnie! zapytaj koniecznie Klaudusie jak koteczki sie nazywają :D
obiecuje zaprezentować Wam całą brygadę jak tylko Pitus sie troche oswoi-narazie nawet przydycie tzta troche go przestrasza i zawstydza...on się może bać dzieci-ale oswoimy go :D
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pt lip 21, 2006 12:20

amelka pisze:
Monika L pisze:czytamy :D
na bieżaco córci opowiadam o Piotrusiu Panu ,była zachwycona jego imieniem, i Twoje kotki ponazywała imionami z tej bajki :D
zapamiętałam tylko że Nuka to Dzwoneczek :oops:

och jak cudnie! zapytaj koniecznie Klaudusie jak koteczki sie nazywają :D
obiecuje zaprezentować Wam całą brygadę jak tylko Pitus sie troche oswoi-narazie nawet przydycie tzta troche go przestrasza i zawstydza...on się może bać dzieci-ale oswoimy go :D

mam skleroze ale któraś panienka to Wendy :?
Opowiadałam Klaudusi o losach Piotrusia Pana ,bardzo jej było przykro że cierpi przez dzieci :(
Zachwycona jest jego umaszczeniem i na głos sie śmieje że nazywany jest pomidorkiem :lol:

Och ta moja kocira, ile ona mi miejsc wynajduje do karmienia kotów ,dobrze że w jednym miejscu jest karmiciel ,bo bym rady nie dała :?

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt lip 21, 2006 12:23

Czytamy, caly czas czytamy :D
Zobacz ile masz wejsc na watek !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt lip 21, 2006 12:25

ja też czytam cały czas :) Zdjęcia by się chciało tez jakieś obejrzeć :D:D:D:D:D
Obrazek Obrazek

gosik96

Od: Wto maja 09, 2006 8:00

Post » Pt lip 21, 2006 12:45

GuniaP pisze:Czytamy, caly czas czytamy :D
Zobacz ile masz wejsc na watek !

na to nie wpadłam :oops: :oops: i sobie myślę że coś mało kto czyta i Piotreczku
fotki będą jak mnie ktoś z aparatem nawiedzi bo własnego nie posiadam-może w weekend seniorita znajdzie chwilke

dziś już jestem w pracy i tęsknię za moimi dzieciakami
Obrazek

amelka

Post » Pt lip 21, 2006 13:54

Czytamy, czytamy.... :D :D :D

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt lip 21, 2006 15:40

chyba Nuczek mi się zakochał...jakoś podejrzanie do Piotrusia ćwirka :? :? wiem, wiem powinnam ją wysterylizować ale byłam umówiona na zabieg to mnie do piły służbowo wysłali a teraz wetka ma urlop...czy taki mały Piotruś może być ojcem? bo nie mam pojecia-Nuka nie ma typowej rujki tylko ćwierknęła a Piotruś nie wygląda na zainetersowanego ale tak się zastanawiam... :roll:

Rudik wlaśnie bawi sie chcrząstką z kurzego udka...
Obrazek

amelka

Post » Pt lip 21, 2006 15:43

amelka pisze:chyba Nuczek mi się zakochał...jakoś podejrzanie do Piotrusia ćwirka :? :? wiem, wiem powinnam ją wysterylizować ale byłam umówiona na zabieg to mnie do piły służbowo wysłali a teraz wetka ma urlop...czy taki mały Piotruś może być ojcem? bo nie mam pojecia-Nuka nie ma typowej rujki tylko ćwierknęła a Piotruś nie wygląda na zainetersowanego ale tak się zastanawiam... :roll:

Rudik wlaśnie bawi sie chcrząstką z kurzego udka...

Kurcze :? on ma 3 miesiące :?: jeżeli tak to za wcześnie :wink:
a to Nukuś :wink:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pt lip 21, 2006 16:19

Piotruś ojcem 8O ? taż on jeszcze pacholęciem jest :-)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt lip 21, 2006 17:42

no ja mam nadzieje że za młodziutki jeszcze :wink: ale widać Nuczce wiek nie przeszkadza a Piotruś zadowolony bo go myje i bawią się w zapasy :D
Obrazek

amelka

Post » Pt lip 21, 2006 20:20

A ja cała szczęśliwa, bo dopiero dziś na wątek trafiłam( ostatnio nam net siada) a tu takie dobre wieści. Już się niepokoiłam, że nic o Piotrusiu nie słychać. A tu tak smutno bez niego .......
A nie mówiłam, że jego nie sposób nie kochać? Przebojem zdobywa serca, jak widać nie tylko niewieście. A telewizor można za okno wyrzucić :!: :wink:
Amelka- z tym ojcostwem to ty nie przesadzaj, on przecież dopiero z pieluszek wyrósł.
A co do hultajstwa, to juz dawno w jego wątku pisałam, że ma hultajstwo w oczach, to mnie zburczano :wink: :lol:
Wycałuj go ode mnie i wytarmoś, i nowe siostrzyczki też.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt lip 21, 2006 21:02

witamy ciocię Agę :D nareszcie!
ciociu nie martw się o mnie-nie jest tu tak źle jak na początku myślałem-te duże koty wcale już nie syczą, a z tą małą można wszystko robić i nawet mi łapkę myje!! wkurza sie jak ją mocniej ugryzę ale nie na długo
ta biała kota co taka była na mnie zła już troche wyluzowała-tylko jak jej chciałem kurczaka zabrać to burczala a tak to pozwala do siebie podchodzić
nie zamyają mnie już samego w pokoju i moge łazić wszędzie i spac na kanapie albo w pościeli, i jedzonka jest dużo-tylko nie wiem jak tamte koty mogą jesc te suche kulki-blle ja tam miesko wolę
Buziaki dla Cioci i dla Mary...tylko ciocia nie mów jej że teraz mam narzeczoną brunetkę :oops:
Obrazek

amelka

Post » Sob lip 22, 2006 10:06

Piotruś prawie wcale nie boi sie odkurzacza-obserwował z bezpiecznej odległości ale wcale nie uciekał :D
wczoraj mama widziała Rudaska-oczywiście ją urzekł ale zaczęła biadolić, że zginę w tym bałaganie i sama nie jjem a koty karmię :roll: och te mamy...pytała co z nim będzie, narazie podtrzymuję wersję tymczasową...trzymajcie kciuki
a tak naprawde to zaczęłam sie martwić bo się okazało, że czeka mnie kosztowne dość leczenie-siebie nie kota...załamujące że co miesiąc tyle z pensji zabierają na ubezpieczenia i NFZty a jak sie pojawia poblem trzeba płacić :( martwi mnie to, czemu zawsze ta głupia kasa jest problemem :? :(
Obrazek

amelka

Post » Sob lip 22, 2006 11:18

jeszcze obserwacje kuwetkowe-Piotruś dużo siusia-nie martwcie nie chodzi o to ze często ale ze duuuużo-i jego siuśki jakoś bardziej zbrylają mój leclercowy żwirek :roll: niż dziewczyn...tajemnicza sprawa :wink:

Niuniuś już na stałe jest uwolniony z pokoju, w którym na poczatku siedział-nie zamykam go bo rozpacza a dziewczyny nic mu nie robią, więc nie ma sensu
teraz myją sie wzajemnie z Nuką na łóżku-są słodkie dwa niepełnosprawne precelki :lol: :love:
Brenda coraz mniej zła i nawet pogalopowała troche po domu równolegle z Piotrusiem-myślę że jest nieźle i strasznie dumna jestem z moich panienek :smokin:
dziś rano Niniek nawarczał na Nukę podczas jedzenia 8O wogóle zachowuje sie jak typowy rodzynek-jest najważniejszy i każdy ma koło niego skakać-dobrze że duze koty jeszcze nie dały mu się na to nabrać-tylko młoda naiwna Nuka dała się zwiesć... :wink:
Pomidorek mruczy chyba najgłośniej na świecie!! włącza taki traktor jak stare kocurzysko-nawet jak go głaszczę :D chyba sie mnie już nie boi
Obrazek

amelka

Post » Sob lip 22, 2006 12:31

No to Piotruś się zadomowił :D
I Panny kokietuje....Zeby tak jeszcze Mamusię pokokietował BARDZIEJ :wink:
Fajnie się czyta te opowieści...

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]