Moderator: Estraven
Fraszka pisze:Mam deski sosnowe od 12 lat i od dwóch lat dywan w pokoju, który zatrzymuje "koty"Dywan robi się po kilku dniach "perski" i odkurzanie go zajmuje najwięcej czasu, ale to chyba lepsze niż fruwające kłaki, zwłaszcza przy kilku kotach.
izaA pisze:Swego czasu żyliśmy i to całkiem nieźle, ze sprzedaży tego cuda, to słynne Rainbow...potem pojawiły się inne "wodne" odkurzacze i ludzie przestali się umawiać na prezentacje, o sprzedaży tego cacka nie było mowy, ale to naprawdę dobry sprzęt i z tego co wiem, ludzie nadal go kupują...
kropka75 pisze:Hyla to coś na wzór Rainbowa, ta sama jakość, niższa cena. Tyle że brzydszy zdecydowanie.![]()
Wodnik się do tego nie umywa.Najlepiej to widać jak się posprząta Wodnikiem, a potem Rainbow. Cały pojemnik syfu.
![]()
Nie wiem jak to jest z Wodnikiem i przerzucaniem na niego. Kiedy ja pracowałam w Rainbow (97 rok) on już był na rynku i był znany. Co drugi klient mówił: ale ja mam Wodnika.To były najfajniejsze prezentacje, jak się pokazywało takiemu człekowi jak się po tym Wodniku jeszcze raz sprząta. Zwykle był szok i takie oczy -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 449 gości