Jeśli mam Ci dostarczyć kota w środku nocy to myśle, że nr tel się przyda
Moderator: Estraven

bazyla pisze:Cudowna jesteś, że zgodziłaś się odebrać Szczęściarę z trasy. Będę czekała na nią, zadzwoń tylko ciut wcześniej, że już jedziesz do mnie, żebym choć szlafrok nałożyła na piżamę![]()
![]()

bazyla pisze:Anie, wysłałam Ci numer tel. do mnie na PW.
Cudowna jesteś, że zgodziłaś się odebrać Szczęściarę z trasy. Będę czekała na nią, zadzwoń tylko ciut wcześniej, że już jedziesz do mnie, żebym choć szlafrok nałożyła na piżamę![]()
![]()

iwona_35 pisze:bazyla pisze:Cudowna jesteś, że zgodziłaś się odebrać Szczęściarę z trasy. Będę czekała na nią, zadzwoń tylko ciut wcześniej, że już jedziesz do mnie, żebym choć szlafrok nałożyła na piżamę![]()
![]()
Dziewczyny jesteście wspaniałe![]()

bazyla pisze:Dobrze anie, obłożę się zatem wszystkimi telefonami i będę czekać.
Iwonka, co jak co, ale zapomniałaś jeszcze napisać, że dla Ciebie jak najbardziej także

bazyla pisze:Czyli: podsumowując - w nocy z niedzieli na poniedziałek Szczęściara przyjeżdża do mnie. A kto ją będzie wiózł do Białegostoku 25 lipca? Ktoś ją ode mnie odbierze? Jaki jest plan?

iwona_35 pisze:Amanda_0net pisze:
Zadzwoni napewno, jeśli wszystko potoczy sie tak jak zaplanowałyśmy z Iwoną.Ale trzeba czekac do soboty:>
Krótko mówiąc sądze że powinnyśmy wymienić się telefonami.
Jeżeli, ktoś nie ma mojego to prosze na PW
Ja od Amandy i Ani mam ,jedynie prosze od bazyla.
iwona_35 pisze:bazyla pisze:Czyli: podsumowując - w nocy z niedzieli na poniedziałek Szczęściara przyjeżdża do mnie. A kto ją będzie wiózł do Białegostoku 25 lipca? Ktoś ją ode mnie odbierze? Jaki jest plan?
Teraz wszystko w rękach amandy_onet.
Czekamy .......
Joanna.c pisze:Co do mojego wyjazdu-wyjeżdżam w niedzielę świtem i wracam we wtorek. Będę po 15 w domu we wtorek na pewno ze względu na możliwośc przybycia nowego domownika:)
Joanna

sibia pisze:moj kolega bywa dosc czesto ale nieregularnie w Wawie, a przyjezdza z Bialegostoku. Dzwonic i pytac, kiedy bedzie znowu, czy juz sie domówiłyście? przyjezdza samochodem i lubi koty, mysle, ze dalby sie namówic...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], misiulka i 113 gości