Noooooooooooooooooooo, GRATULACJE Piotruś jest przekochany Wygląda na to, że Twoje Dziewczynki też nie są do niego źle nastawione To będzie piękny, dzielny kot, mimo, że kaleka Wszystkiego najlepszego Amelko
Piotrus zwiedza domek coraz bardziej a dziewczyny coraz lepiej to przyjmują była już nawet gonitwa z Nuczką Very Happy Sroka jest zaciekawiona tylko Brandy nie zwaza na przybysza Rolling Eyes Piotruś wcina całą mordką ale suchego nie chce za bardzo, jak zostają same zamykam malca w pokoju i śpi sobie na pościeli
TZ zauroczony Laughing mówi na niego Niuniek i sie smuci ze niuniek sie chowa na jego widok-na moj zresztą też-woli koty ale bawił sie z nami myszę i dał sie pokiziać z mruczeniem
żal mi Mary i Agnes-trzymajcie się troszczymy sie o niego jak najlepiej!
właśnie Niuniek-kangurek przyszedł i bawi sie tabletką witaminką Laughing
właśnie niuniuś myje sie ślicznie leżąc na fotelu-on naprawde bez problemu wszędzie wskakuje-większe problemy miała Nuczka która nie mogła wskakiwać i musiała sie wdrapywać-naprawde to kalectwo nie jest u niego jakimś piętnem-pragne tylko zeby przestał sie nas bać
No nie-właśnie Nuka upolowuje ćmę Piotruś do niej dołączył i na zmiane próbują ją zjeść żadne nie dostanie dziś buzi-ćmów sie panicznie boje i brzydze...a z drugiej strony mi żal że ją męczą
jejku szkoda że nie widzicie jak sie ganiają dwa niepełnosprytne kicający po kangurzmu Piotruś i zasuwająca za nim stawiając długie pokraczne kroki tylnymi łapkami Nuka są rozbrajające! a na dodatek Nuka sie rozskakała i rozszałala, tylko Brenda osowiała troszke-a ja myślałam ze ona sie nie przejmie...
wydaje mi sie że Brandy sie boi ona nie jest naburmuszona i agresywna tylko zwyczajnie ucieka przed Piotrusiem, dziwi mnie to bo Nukę przyjęła bez najmniejszych wątpliwości
Nuka bardzo obwąchuje Piotrusiową łapkę dziewczyny teraz nie bardzo chcą jeść-za to Rudasek baaardzo chce
To dobrze myślę że to chwilowe, mocne kciuki aby Piotruś Was pokochał Ciesze sie że apetyt ma,niebawem wyrośnie z niego piękny tygryske ,oj piekne są rudaski