Promujemy kociaki słodziaki - Komu ,komu do domu kocisko słodzisko - nie żartuję one dogadaja się z każdym innym dorosłym kotem - wiem to bo sama mam Violę kundelkową, więc zachęcam
No ciotki kundelkowe Violka to pogromca jaszczurek - wczoraj jak wróciłam z pracy mała przytargała jaszczurke z ogrodu, ale udało mi się ją wypuścić, bo mała jeszcze nie zrobiła jej krzywdy. Natomiast dzisiaj niestety nie zdążyłam na czas, bo przyniosła mi do domu z wielkim mruczeniem zwinkę zamęczoną na śmierć Wniosek: Z braku myszy dobre i jaszczurki jako prezent dla pani
Przybyło nowe kociątko, maluszek w kropeczki, cały czas szuka maminego cyca, ponizej u kolegi, który mooocno protestował:
Grupa starszaków bawiła sie myszkami:
albo spała zmęczona zabawą:
Anula mimo, ze osłabiona po sterylce matkowała najmłodszym:
No Sal chyba Gosia da się skusić na Rozalkę Olaboga, pytała mnie jaka to kicia więc jej powiedziałam i ma dzisiaj z Toba rozmawiać , myslę że można się już pocieszyć za Rozalkę
Pokazałam Gosi wszystkie foty Rozalki (szczególnie te, jak okupowała ciotkę Majkę - a to szyję, a to kolanka ), zareklamowałam małą najlepiej jak potafiłam, zadzwoniłam do p. Haliny i Gosia ma dzis jechać po pieknotę.
Proszę wszystkich o kciuki!