Moje koteczki - mam złodziejkę w domu;;))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 16, 2006 11:11

Perelcia też tak robi... :lol: Śmiejemy się,że Perełcia ma dzidziusia. :D
Ty się ciesz,że tylko takie rzeczy Ci podkrada. Karusia kradnie pieniądze większości banktotów nie znalazłam do dziś. :roll:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lip 16, 2006 11:14

zosia&ziemowit pisze: Karusia kradnie pieniądze większości banktotów nie znalazłam do dziś. :roll:

8O
No to muszę zacząć moje Małpiątko doceniać chyba :lol: A liczyliście, ile Wam w sumie kasy przepuściła? :lol:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie lip 16, 2006 11:22

NIe, ale zawsze w banknotach 10 zł.
To moje lenistwo bo mi się nie chciało podnieść 4 liter i pognać za uciekającym kotkiem. A potem to już czarna dziura... ogonem zakryte i nie ma 8O 8O 8O

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lip 16, 2006 11:27

Zbiera na czarną godzinę 8) Kiedyś, kiedy będziecie w potrzebie, zaprowadzi Was do tej skarbonki i proszę, oszczędności, jak znalazł. Dba o Wasze interesy kiciunia :ryk:
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Post » Nie lip 16, 2006 15:49

kota7 pisze: Kiedyś, kiedy będziecie w potrzebie, zaprowadzi Was do tej skarbonki i proszę, oszczędności, jak znalazł.
Karusia urodziła się w piwnicach banku i - niestety - podczas przeprowadzki nie zauważyliśmy, aby zabrała ze sobą te kradzione oszczędności :roll:
może ona przejęła bankowe zwyczaje? :P (dachowiec czyli skrzyżowanie banku z urzędem podatkowym :P )

ale koty kradną wszystko - moje kabelki i fotocele, nie bacząc na to na przykład, że za kabelkiem podąża z hukiem lapmpa błyskowa... kradną długopisy i zapalniczki, Psójek kiedyś miał okres podkaradnia papierosów, Florka podkrada notorycznie czekoladowe słodycze, potrafi wyrywać z ręki nawet :roll:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pon lip 31, 2006 18:06

A ja miałam okazję odwiedzić Kotę7 i jej koty :) Foteczek mało zrobiłam, a jeszcze mniej dobrych wyszło.
Powiem tak, Małpkę z TŻtem porwać chcieliśmy :) Jest przesłodka. Ruda się nie chowała, nie kryła, a Ślepa jest słodkim przytulakiem. Siedziałam na jej fotelu więc wpakowała się mi na kolana na mizianki :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Następnym razem więcej fotek i lepszych zrobię, obiecuję :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto sie 01, 2006 8:17

Mokkunia, dziękuję :D

Powiem tak: Małpkę to sobie możecie wziąć :wink:

Ruda zgłodniała, dlatego pewnie wyszła :roll:

A Ślepa jest podlizuch i dałaby się w plasterki pokroić za mizianki :twisted:
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Wto sie 01, 2006 9:18

Kota - jak miło widzieć Twoje koty!
Śledze to, co piszesz - z wiadomych względów. Malo sie odzywam, bo ciągle jeszcze nie czuje sie pewnie na forum.
W Twoim wątku mi łatwiej - wybaczysz potkniecia.
Piekne masz koty i wielkie serce.
Wiedziałam, że jesteś miła i mądra. Nie wiedziałam, że jesteś wspaniała.

Maryna

Od: Pt cze 02, 2006 8:43

Post » Wto sie 01, 2006 9:48

Maryna, jak miło Cię gościć :D To troszkę tak, jakbyś zawitała do mojego domu :D
Za komplementy dziękuję, ale jestem tylko słabym odbiciem tych naprawdę wspaniałych :oops:

A tak w ogóle to jakie potknięcia? Ty? Jesteś za mądra, za taktowna i za inteligentna na potknięcia 8)
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Wto sie 01, 2006 10:04

8) o , jak miło się zrobiło :D dziewczyny jesteście obie wspaniałe :)

a wracając do nawyków złodziejskich

Simba ostatnio przeszedł sam siebie :roll:
w odwiedzinach była ciocia marinella i zostawiła otwarta torebkę
łobuz słoniowaty wlazł do połowy i ukradł zeszyt z notatkami
dobrze, że choć za portfel się nie chwytał :roll:
bo byłby jeszcze większy wstyd :oops:
ciocia i tak się ze mnie juz śmieje bo diabły chleb i bułki kradna nawet z zamkniętego chlebaka :oops: :lol:
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Wto sie 01, 2006 15:33

GrubyGłos przeczytał mi o kradziejstwach... Groszek jest fajny, nieźle się turla, tylko smarkacze, co ich przyniesli zaraz chcą go żreć i GrubyGłos zabiera kulki. Ja najbardziej lubię kraść oliwki. Ostatnio nie ma ich na widoku, ale zawsze jak jestem w kuchni to sprawdzam. Podobno Filemon dobrze kradnie długopisy, pióra i takie tam, ale ja myślę, że tyle, co ja to nie nakradł. Najlepiej chować pod dywan.
Acha, pieniędzy nie kradnę. Jak raz ukradłem STÓWĘ, to GrubyGłos znalazł tylko kawałek, tak około DWÓCH DYCH i bardzo się irytował. Szkoda mi go było, więc już nie kradnę pieniędzy.
Za to smarkacze kradną WSZYSTKO, szczególnie karmę. A wczoraj próbowali ukraść MONITOR. Na szczęście nie udało im się.

Gandalf

Ps.
Małpka mi się spodobała, ale GrubyGłos powiedział, żebym sobie z głowy wybił...

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto sie 01, 2006 15:52

Jose Arcadio Buendia pisze: ...Małpka mi się spodobała

:oops:

Małpka

Jose Arcadio Buendia pisze: ale GrubyGłos powiedział, żebym sobie z głowy wybił...

:twisted: :P

Też Małpka
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Czw sie 03, 2006 21:30

To i ja dorzuce swoja sesje zdjeciowa...:)

spedzilam u koty7 w sumie troszke czasu...wyladowalam jej i kotom na glowie...:) Ale bardzo, ale to bardzo chcialam podziekowac za goscine :mrgreen:

Malpka - wariatka :D , w sumie tak samo ja sobie wyobrazalam, lata po szafkach tak jak to opisane, wyciaga rzeczy z szafek i gania za rekawiczkami....
Nad ranem caluje po wlosach i sie przytula... - CUDNA :flowerkitty:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Slepka - no ta to jest dopiero BOSKA... Miziaczek o krociutkiej siersci, macha lowka jak czegos szuka, jets bardzo ciekawa i takze skora do rozrabiania... A co :!: uwielbia lezakowanie na balkonie 8)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A Rudziutka - ta mnie urzekla....Niesmiale sloneczko, ktore po poltora dnia dala mi nawet baranka glowka....ale jak mocno mnie walnela :!: a na koniec zlapala mnie za serce....bo jak juz wychodzilam nad ranem od koty7 to nawet wybiegla za mna na korytarz... 8O

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No koty, to Kota7 ma SLODKIE :!: :!: :!:

I same babsztyle :twisted:

No i jeszcze zabawy Malpiszonka ze Slepka :1luvu:

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sie 03, 2006 21:59 przez aisak, łącznie edytowano 4 razy
Kontakt raczej przez e-mail lub komorki.

aisak

Od: Sob paź 29, 2005 16:15

Post » Czw sie 03, 2006 21:36

Moje trzy babsztyle dziękują Ci bardzo i pozdrawiają :D Czwarty babsztyl, ten najmniejszy też, a co!

No ubaw miałam po pachy (Aisak, wybacz :oops: ), kiedy rano nie dość, że obudzona została moim radiem, to jeszcze Małpiszon stwierdził, że ta nowa Duża jest świetnym obiektem Pieszczot Bardzo Porannych :lol: A ja miałam tego ranka spokój, jak nigdy :lol:

Aisak, polecamy się na przyszłość :mrgreen:

Ps. Dzięki za płytkę, dziś doszła, ale ja kretynka zostawiłam ją w samochodzie :roll:
za TM
Obrazek Obrazek

kota7

Post » Czw sie 03, 2006 22:01

Najbardziej mnie radio o 5-ej rano podczas wakacji zdezorientowalo....

i to sie nie ma z czego smiac :evil:

No i dotego kota7 ma jeszcze na scianie nie przestawiony zegarek... :twisted:

A kazda koteczka urocza 8)

Mizianki dla Koteczek....

i jeszcze raz dziekuje za goscine :1luvu:
Kontakt raczej przez e-mail lub komorki.

aisak

Od: Sob paź 29, 2005 16:15

[poprzednia][następna]