dorcia44 pisze:Iwona gratuluje dokoceniai męża .Robert popieram cie w całej rozciągłości.Fajny chłop z ciebie
Dorcia nie życz mi żadnego dokocenia,bo mam 3 koty stacjonarne i klunkiera jak na mnie to za dużo
Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:Iwona gratuluje dokoceniai męża .Robert popieram cie w całej rozciągłości.Fajny chłop z ciebie
iwona_35 pisze:livy pisze:Robert, powiedz gdzie takich Tz-ów szukac?
Laski. moja miłość to Klunkier i niestety jestem żonaty![]()
Amanda_0net pisze:Szykujcie Szczęściare do transportu.Jutro o 17 mąż wyjezdża w trasę.Tylko trzeba kotka dowieźć do Gliwic i oczywiście zgrać odbior w nocy w Warszawie.Jeśli jutro nie wypali, to w następnym tygodniu, też w niedziele pod wieczór. Prawdopodobnie około 20. Pomyślnego załatwiania.Dobrze by jednak było, gdyby Ktoś pojechał z kotkiem, bo mąż nie mialby czasu się nim zajmować.
kom.693380678
Co to znaczy Tż?:|
Amanda_0net pisze:Szykujcie Szczęściare do transportu.Jutro o 17 mąż wyjezdża w trasę.Tylko trzeba kotka dowieźć do Gliwic i oczywiście zgrać odbior w nocy w Warszawie.Jeśli jutro nie wypali, to w następnym tygodniu, też w niedziele pod wieczór. Prawdopodobnie około 20. Pomyślnego załatwiania.Dobrze by jednak było, gdyby Ktoś pojechał z kotkiem, bo mąż nie mialby czasu się nim zajmować.
kom.693380678
Co to znaczy Tż?:|
Amanda_0net pisze:Iwona, właśnie mój Tż mi powiedział, że dzisiaj nie jedzie do WArszawy, tylko do radomia.Dzwonie do Ciebie ,ale nie odbierasz.To tak do wiadomości, żebyś nie załatwiała nic na dzisiaj.Jeszcze bedę dzwoniła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 266 gości