Proszę o pomoc w zebraniu pieniędzy na sterylizacje

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Sob lip 15, 2006 22:04

Z moich obliczeń wynika, że mamy już 249 zł :) Także tylko 50 zł nam brakuje!!Postaram się może coś jeszcze wystawić a jeśli nie to będę miała z moich kieszonkowych :) Jupi :*

pausia

Od: Śro maja 24, 2006 14:50

Post » Sob lip 15, 2006 22:14

Obrazki poproszę. Ja też coś wystawię tylko muszę pogonić Ziemowita ze zdjęciami... :evil: :evil: :evil:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Nie lip 16, 2006 19:49

podnoszę i zapraszam także na swoje aukcje dla Pausi i jej kotek :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie lip 16, 2006 22:08

xAgax ja naprawdę nie wiem jak się tobie odwdzięczę...Tak bardzo mi pomagasz,że aż mi głupio...widzę że aukcję będą trwać do 25 więc będę musiała przełożyć termin sterylki. 29 lipca najprawdopodobniej wyjeżdżam. Rozmawiałam z moim chłopakiem który się zaoferował, że jeśli mi się samej nie uda to on pojedzie z nimi do weta :)
Powiedzcie mi tylko jak z przelewem?Na konto weta?Za przesylke mam pokryć koszty?Bo na to wychodzi, że jutro kończą się aukcję i od razu będę musiała wysyłać. Jeszcze raz dziękuję tobie Aga i reszcie dziewczyn które naprawdę mają ogromne serducho!

pausia

Post » Nie lip 16, 2006 22:11

pausia pisze:xAgax ja naprawdę nie wiem jak się tobie odwdzięczę...Tak bardzo mi pomagasz,że aż mi głupio...

Nie przesadzaj :) Widzę, że Ci zależy na tych sterylkach, staram się je tylko umożliwić :D

widzę że aukcję będą trwać do 25 więc będę musiała przełożyć termin sterylki.

Nie będziesz musiała, mogę Ci najpierw przelać, a potem dostanę z aukcji :) Powiedz tylko, na kiedy umówiłaś zabiegi.

29 lipca najprawdopodobniej wyjeżdżam. Rozmawiałam z moim chłopakiem który się zaoferował, że jeśli mi się samej nie uda to on pojedzie z nimi do weta :)

No to OK :)
Powiedzcie mi tylko jak z przelewem?Na konto weta?

Jak Ci wygodniej.
Za przesylke mam pokryć koszty?Bo na to wychodzi, że jutro kończą się aukcję i od razu będę musiała wysyłać.

Albo będziesz musiała pokryć, albo zapytać zwycięzców, czy by choć w części nie pokryli.
Jeszcze raz dziękuję tobie Aga i reszcie dziewczyn które naprawdę mają ogromne serducho!

Nie ma za co :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lip 17, 2006 8:34

Jest mi naprawde bardzo miło!Dziś zadzwonię do weta i spytam go o sterylkę, na kiedy można się umówić a najlepiej się jutro do niego wybiorę bo dziś muszę pozałatwiać sprawy w szkole :/ Potem będę miałam jakieś sprawy z załatwieniem wyjazdu ale zostają tu osoby którym los kotów nie jest obojętny :) może wygodniej będzie jeśli nabywający zrobią przelew na konto, bo potem możemy się nie doliczyć z wetem jak kilka osób wyśle ;) Tak mi się wydaje :)
Ja naprawdę niewiem jak się odzwdzięcze...jeszcze cyba nigdy nie spotkałam tak życzliwych ludzi!Dziękuję :*:*:*

pausia

Post » Pon lip 17, 2006 17:09

Zapytam: ILE mamy po aukcjach z odliczeniem kosztów przesyłki, po doliczeniu moich 150 zł? :)
Najlepiej chyba będzie ciachać obie kotki od razu, Wam będzie wygodniej :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 17, 2006 18:36

Z moich obliczeń wychodzi, że z aukcji równe 100 zł nie licząć przesyłek na "czysto" + twoje 150 zł daje nam 250 czyli brakuje tylko 50 zł :)

Odwiedziałm dziś moje kocurki i przyłapałam, że mały jeszcze pije mleko od matki...no i niewiem czy powinnam go odseparować od niej czy to tylko chodzi o to by maluch nie umarł z głodu?Bo on już potrafi jeść samodzielnie :)

pausia

Post » Pon lip 17, 2006 18:44

Skoro potrafi jeść samodzielnie, to już można ciachać, z głodu kocurek nie umrze :) Optymalnym terminem byłby koniec tego/ początek przyszłego tygodnia. Myślę, że możesz już umawiać zabiegi :)

50 zł dozbieramy bez problemu, w razie czego założę ze swoich i odzyskam :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 17, 2006 18:59

Aga ty chyba jesteś aniołem :roll:
Jutro pojadę do weta i zrobię wywiad na temat kotek i postaram się umówić już na ten tydzień...Bo potem mam wyjazd w niedziele do środy...i potem do tych włoch...mam nadzieję, że wyrobię!Jeśli nie dozbieramy tych 50 zł to je jakoś skombinuję :)

pausia

Post » Pon lip 17, 2006 19:06

pausia pisze:Aga ty chyba jesteś aniołem :roll:

Nie przesadzaj :) Jeżeli mogę komuś pomóc, chętnie to robię.
Jutro pojadę do weta i zrobię wywiad na temat kotek i postaram się umówić już na ten tydzień...Bo potem mam wyjazd w niedziele do środy...i potem do tych włoch...mam nadzieję, że wyrobię!Jeśli nie dozbieramy tych 50 zł to je jakoś skombinuję :)

OK, czekam na termin, w razie czego o 50 zł się nie martw :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 17, 2006 19:11

Nie przesadzam!

Już i tak bardzo wiele mi pomogłyście więc te 50 zł jestem w stanie wyłożyć ze swojego kieszonkowego!Obiecuję, że się odwdzięczę jeśli tylko wrócę i będę "przy kasie" chętnie pomogę potrzebującym :)

Może jeszcze ktoś się skusi na pocztówki?Kto wie?

pausia

Post » Pon lip 17, 2006 19:13

Trzymam kciuki za aukcje :) i za bezproblemowe zabiegi dla koteczek :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lip 17, 2006 19:17

Powiem panu że chciałabym jak najszybciej a u nas z tej Porębie to raczej takie dużego ruchu nie ma więc może znajdzie czas dla moich kotek i zrobi to za jednym razem?
Potem będę je musiała pilnować, żeby nic z tym szyciem nie zrobiły...

pausia

Post » Pon lip 17, 2006 19:19

A może zrobisz im kubraczki? Np. ze starych legginsów albo bluzki :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]