Cyrylowe Bajania - gadający grubcio ma dom:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 25, 2006 12:35

Cyryl w pełni dostosowany do ciężkich warunków życia w krówkowym królestwie, do którego pasuje jak ulał

oj Cyryl, Ty sie za domem rozgladaj, bo Magija oszaleje z nadmiaru krówek
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie cze 25, 2006 12:37

magicmada pisze:
Cyryl w pełni dostosowany do ciężkich warunków życia w krówkowym królestwie, do którego pasuje jak ulał

oj Cyryl, Ty sie za domem rozgladaj, bo Magija oszaleje z nadmiaru krówek

ja się rozgladam jeno nikt nie chce takiego pyskatego, łaciatego i żarłocznego prześmiewcy :twisted:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie cze 25, 2006 12:44

Sie rozgladaj, kolezanko, bo Cyryl na pewno chcialby poznac swiat poza krowkowym krolestwem,
ludzie Cyryl naprawde jest fajny i bezproblemowy;)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon lip 10, 2006 13:40

Uuu, czuję się, jakbym była na wykopaliskach, o rozgadanym Cyrylu nikt nie pamieta, nie ładnie :wink: Cyryl, zwany Cyrkusiem ze względu na swój rozbrykany sposób bycia dogorywa wraz z resztą krowiastych i czarnych ledwo znosząc łódzkie upały, lato w mieście jednak jest bez porównania do lata na wsi, Cyryl jednak ze względu na swoje nieokiełznanie nie skosztował dreptania po łąkach zielonych co przysłużyło się jego wyglądowi, gdyż w porównianiu do Denisa, który to latał jak oszalały przez ostatni tydzień po górskich pastwiskach i kosztował wolności, Cyryl jest śnieżnobiały :lol:
No cóż, domku ani widu ani słychu a my już ledwo zipiemy z nadmiaru kocich osobowości :roll: Czyżby pozostało nam czekanie aż skończy się wysyp słodkich kociaków i ktos zechce mieć kociaka w ciele dorosłego kocurka? Cyryl pasuje jak ulał, w środku to on nie ma nic z kota poważnego, choć jego powłoka może zmylić, jest 100% kociakiem :lol:
Obrazek

Magija

Post » Wto lip 11, 2006 9:37

hop? czyżby wszysc y byli na wakacjach? Cyryl póki co obrażony, mówi, ze pisać nie będzie :wink:
Obrazek

Magija

Post » Wto lip 11, 2006 17:25

Cyryl, to ja, Bunia! Upał taki jest, nie chce mi się nawet przy kompie siedzieć i pisać. Słyszałam, że balkon będziesz miał super! Ty to jesteś szczęściarz

Pozdrawiam Cię
Zdrowa Bunia

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lip 14, 2006 15:31

Buniu i wszystkie Panie którym los Cyryla nie jest obojetny, informuję, ze Las Cyrylos miewa się dobrze i cały czas czeka na wybrankę swojego serca, wybranka również :wink: Tymczasem przesypia większą część upałów zapadając w sen tak kamienny, że można spokojnie go przekładać z miejsca na miejsce bez wybudzenia 8O Stwierdzamy, ze jest psiokotem bo oprócz tego, ze ma wiecznie coś do powiedzenia jest, jakby to rzec, twardy w dotyku :oops: zupełnie jak "ubity ratler" :roll: Do tego szaleje jak conajmniej trzy kociaki w jednym :roll: Urwanie głowy, co nie znaczy, że nie plecamy gadatliwego urwisa, polecamy gorąco bo jest słodki jak conajmniej pięć kociaczków w jednym 8)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Magija

Post » Pt lip 14, 2006 22:28

Magija pisze:hop? czyżby wszysc y byli na wakacjach? Cyryl póki co obrażony, mówi, ze pisać nie będzie :wink:

Cyryl, nie bądź prosie. Nie dość, że z TV usunęli na czas wakacji wszystkie rodzinne seriale :twisted: to jeszcze i Ty nic nie opowiesz?!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lip 16, 2006 15:40

tak, tak, święte słowa:)

Line

Od: Pt paź 28, 2005 11:40

Post » Śro lip 19, 2006 13:26

Cyryl, niektórzy też na wakacje wyjeżdżali, bez dostępu do kompa. Pisz, pisz, co u ciebie
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob lip 22, 2006 10:16

No dobrze, drogie panie :oops: się poprawiam :oops:
Obecnie przebywam na urlopie wąchając trawkę wyrastającą prosto z doniczki i drapiąc pieńki nieco już sfatygowane no i oczywiście męcząc Taurusa krówkę i Gracjana nie-krówkę. Dogadujemy się wyśmienicie :twisted: Dbam o to, by dużym w okularach i bez się nie nudziło, codziennie o 3 staram się urządzać galopady z chłopakami. Czasem duży w bez okularów rzuca w nas klapkiem, ale, że duzi w okularach i bez są istotami ułomnymi, jeśli chodzi o widzenie w ciemnościach - nigdy nie trafia :twisted:
W dzień plazuję na balkonie próbując opalić choć troszkę swój haniebnie biały brzuch - bezskutecznie :roll: Białą coraz większa plama pozostaje biała, tyle, że stopniowo się powiększa :roll: Duża w okularach mówi, ze jestem tłuścioch :roll: Jem nawet w najgorsze upały :oops: Przypuszczam iż to taka przypadłość nie do wyleczenia, nie potrafię przyjąć do wiadomości, ze jedzenie jest rzeczą ogólnie dostępną, pamiętam wciąż, ze kiedyś musiałem się nieźle natrudzić by zjeść cokolwiek :roll:
No ale dość, było minęło, teraz postarałem się o wyhodowanie całkiem pokaźnego, niestety bladego jak ściana brzuchala :oops: Mam nadzieję, iż jeśli brzuchal choć ciut się opali to w końcu zacznę dostawać oferty matrymonialne, na razie cisza :roll: Duża w okularach zupełnie nie rozumie czemuż nikt zupełnie nie interesuje się moją osobą? Przecież jestem tak muzykalny!

Cyryl spedzający wakacje na balkonie

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

:D
Obrazek

Magija

Post » Pon lip 24, 2006 17:43

Magija pisze:Duża w okularach zupełnie nie rozumie czemuż nikt zupełnie nie interesuje się moją osobą?

Ja też nie rozumiem.
A koci biały brzuch jest piękny, nie trzeba opalać :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lip 31, 2006 10:45

Cyrylku, ale masz zajefajny balkon! Jak ja Ci zazdroszczę! I jakie śliczne masz towarzystwo, i pieńki i owies. Toć to bajka jest normalnie!

mokkunia

Post » Wto sie 01, 2006 11:56

mokkunia pisze:Cyrylku, ale masz zajefajny balkon! Jak ja Ci zazdroszczę! I jakie śliczne masz towarzystwo, i pieńki i owies. Toć to bajka jest normalnie!

nie zazdrościć tylko wpadać wylegiwać się ze mną i owies zajadać

Cyryl(ek)
Obrazek

Magija

Post » Wto sie 01, 2006 16:17

Magija pisze:
mokkunia pisze:Cyrylku, ale masz zajefajny balkon! Jak ja Ci zazdroszczę! I jakie śliczne masz towarzystwo, i pieńki i owies. Toć to bajka jest normalnie!

nie zazdrościć tylko wpadać wylegiwać się ze mną i owies zajadać

Cyryl(ek)

Wylegiwać się to nie, mogę z Tobą biegać. Owies zjem chętnie, bo nie tuczy :twisted:

mokkunia

[poprzednia][następna]