Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:
Elżbieta P. pisze:aamms pisze:
Jak Wam może się podobać takie paskudne czupiradło .....?- powiedziała Gacia (zanim uciekła przed Sówką).
moś pisze:Elżbieta P. pisze:aamms pisze:
Jak Wam może się podobać takie paskudne czupiradło .....?- powiedziała Gacia (zanim uciekła przed Sówką).![]()
i ta oto sobowośc wychodzi na zdjeciachMariaD pisze:aamms - natychmiast prosze odszczekać... eeee.... to znaczy odmiałczeć tą "piękną inaczej" o mojej GaciGacia JEST uroczą kotką o niesamowitej osobowości.
MariaD pisze:aamms - natychmiast prosze odszczekać... eeee.... to znaczy odmiałczeć tą "piękną inaczej" o mojej GaciGacia JEST uroczą kotką o niesamowitej osobowości.
MariaD pisze:(Z wyjątkiem Vice, dla którego wolne kolana ludzkie nawet w tych upałach są kolanami marnującymi się bez leżacego na nich cielska kota).
moś pisze:Mysle ze to zaszczyt byc dla kota osoba najwazniejsza choc czasami dla wybranego jest to troche klopotliweona poprostu czuje sie przy tobie bezpieczna i ci ufa, wiem ze o tym wiesz
, co dorelacji z rezydentami to mysle ze Sowka w koncu zauwazy ze oprocvz ciebie sa tez inni i świat jest ciekawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1227 gości