Moja Ty Piękności !!!!! Śliczna Tylko jeszcze straszna biedka .... No nic - będzie lepiej, musi być lepiej ..... Księżniczko nie ma innego wyjścia my tu wszyscy trzymamy kciuki ...... PROSZĘ CIĘ ZAJADAJ I WALCZ Z INFEKCJĄ !!! Nie martw Cioci Pini i nas wszystkich ....
gotuje jej kurczaczka i wcina tylko nie lubi go ja go posypie Ipakitine, wiec ipakitine przemycam w musie gourmetowym z krolikiem w malej ilosci
qupka leksza kolor juz normalny i wyglad tez mam nadzieje ze bedzie dobrze żywotna jest bardzo
Wreszcie ciut lepszych wieści .... U nas niby też lepiej, ale jeszcze nie super .... Jutro kolejna wizyta z szloną Czwórką u Weta, zastrzykowanie dupsk kocich i zobaczymy jak to wygląda .....
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
hmm zeby nie zapeszac jemy łądnie
wcinamy sucha karme renal z royala , ktorej wczesniej nie chcielismy z szaszetki renala zjadamy troche, potem uzupelniamy kurczakiem gotowanym mysle ze zmierza ku lepszemu