Jestem dość wesoły, bo jest ładna pogoda i codziennie wychodzę do ogrodu. A poza tym przez miesiac mieszka u nas taka dziewczynka - Kasia. Kasia zawsze śpi ze mną w pokoju i jestem szczęśliwy, że mogę wreszcie spać z kimś żywym w łóżku i na dodatek nie jest to ta stara amstafka Cindy - Kasia ma dużo przyjemniejszy oddech
W wolierach na zewnątrz jest bardzo dużo kociąt, naliczyłem 17
, ale nie ma żadnego czarnego
Jestem teraz prawie jedynym czarnym kotem, a na pewno jedynym młodym czarnym kotem, jest jeszcze średnio stary Blackie i dość młody Niteczek, ale oni nie są w połowie tak przystojni jak ja
ALe co mi z mojej przystojności, jak nie mogę nawet z dziewczynami się umawiać. SPotkałem wczoraj w ogrodzie Jolkę, ale był raban i popłoch
Jakbym nie wiadomo, co miał zrobić. Purytańskie zwyczaje. A ja chciałem tylko pogadać, albo zaprosić ją na wspinanke po drzewie
W związku z powyzszym strasznie się wkurzyłem i postanowiłem uciec jednej z ciotek, która szpiegowała mnie w ogrodzie. Przeskoczyłem przez ten wielki płot, do sąsiada, mało który kot to potrafi
Długo nie cieszyłem się swobodą
Nie minęło 5 minut, a już byłem spowrotem w pokoju. A ile krzyku było
Pani Ala powiedziała, że będzie mnie uczyć chodzenia na szelkach i że koniec z wolnością. Uśmiechnęłem się tylko pod wąsem hahaahahaha mnie na szelkach uczyć, słyszał ktoś coś takiego. Zobaczymy
Pozdrawiam wszystkie forumowe cioteczki, lubię to jedzonko od Was wszystkie koty mi zazdroszczą, że tak dobrze jadam
Podobno jedna z ciotek ma do mnie niedługo przyjechać, już się cieszę i czekam
Lemuś
Jak w powższym, Lemuś zdrowy, błyszczący, namolny i zaczepny. Jest w tym momencie bardzo zabawowy, potrafi na przykład wyskoczyć z nienacka i wbić zęby i pazurki w nogę

Kataru nie ma, 20 stego kolejne szczepienie. Wszystko gra