(Ba)Bunia - wywiady, autografy itp - zapraszam :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 12, 2006 19:05

A Babunia siedzi sobie ze mną na krześle i każe pozdrowić wszystkich :D .
A jak boczki się pani zaokrągliły :D .

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pon cze 12, 2006 23:48

Pozdrowienia dla Babuni od mojej kociarni.
Nowe fotki przydałyby się,boczki chcemy zobaczyć. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro cze 28, 2006 18:00

cześć, Szarotko,
to ja Franek z Łodzi
przeproś ode mnie Babunię, że piszę w jej wątku, ale co zrobić jak Twoja Pani nie założyła specjalnego dla Ciebie, co uważam zresztą za straszne niedopatrzenie ! taka piękna kicia powinna mieć swój, z galerią zdjęć i w ogóle...
Dyziek też tak uważa, jak mu powiedziałem, że napisała do mnie kicia z Gdańska to zaraz kazał mi pokazać Twoje zdjęcie i powiedział :"ale laska!" i popatrzył na mnie z zazdrością ... i się obraził na cały wieczór, że takie fajne koteczki do mnie piszą a do niego żadna. Ale powiedziałem mu dzisiaj, że razem będziemy do Ciebie pisać - no bo nie chciałem, żeby był smutny... zgadzasz się ?
Bardzo cię serdecznie pozdrawiamy, mamy nadzieję, że Twoją chorobę da się wyleczyć, nie chcę żebyś była chora, wiem, jakie to okropne jak się nie jest zdrowym.
Poproś swoją Panią, żeby pokazała jakieś Twoje zdjęcia, bo na razie to mam tylko to jedno, w podpisie a chciałbym zobaczyć inne.
Bardzo Cię pozdrawiamy z Dyźkiem - ja wiem, że on jest przystojniejszy, ale za to ja jestem fajniejszy :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lip 10, 2006 15:17

Hej, to ja :D .
Dawno tu nie byłam, ale mam mnóstwo innych zajęć. Muszę pilnować w oknie żeby komary nie wlatywały (jak u Dzidziulca - zmieniamy się dyżurami), mruczeć mojej pani jak ma zły humor, dbać o swoją miseczkę i jeszcze wiele innych których i nie zliczę.
Duża mówi, że już zaraz będzie o mnie książka którą napisała ciocia Caty i że będę sławną kicią. To jest dla mnie bardzo dziwne, bo ja nigdy a to nigdy nie byłam sławna. Byłam zwykłą, schroniskową kicią i tyle. No ale zobaczę jak to będzie. Mówiłam o tym moim koleżankom i kolegom tutaj, ale wogóle się nie przejęli :twisted: . No tak, chyba mi zazdroszczą :roll: , chociaż mówią, że ich to ani trochę nie obchodzi.
Duża mówi, że mi boczki coraz bardziej się zaokrąglają i że jak tak dalej pójdzie to w piłeczkę się kiedyś zamienię. A co, źle być piłeczką?
Pozdrawiam wszystkich
Miauuu
Babunia

Anka

Post » Pon lip 10, 2006 15:19

a jak już wyjdą drukiem te wspomnienia Babuni to ja je kupie i poprosze o odcisk łapki w ramach autografu na pierwszej stronie... :twisted:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pon lip 10, 2006 16:08

Dobrze, ja chętnie, ale duża mówi, że to będzie problem, bo to daleko :?.
A tak wogóle to wszyscy czytają o mnie i się zachwycają, a czy ktoś zagląda tutaj i widzi, że tu jestem ja żywa, prawdziwa Babunia :?: :?: :?:
Taka najprawdziwsza.

Anka

Post » Pon lip 10, 2006 16:25

zagląda,zagląda, ale coś słabo widzi, bo po pierwsze: od kompa psuje się wzrok :wink: a po drugie: Babunia mało fotek ostatnio wstawia... więc skąd może wiedzieć, czy to nie jakas kolejna postać literacka, e? :twisted:
Ostatnio edytowano Pon lip 10, 2006 16:30 przez Fri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Fri

Post » Pon lip 10, 2006 16:29

Babunia mało foteczek ma bo jej duża nie ma za co cyfróweczki sobie kupić :crying:
Ale jak się uweźmie to sobie w końcu na raty kupi i wtedy foteczek będzie skolko ugodno :D
A Babunia baaardzo prawdziwa siaduje sobie ze mną na krzesełku i prosi przekazać, że wszelkie wątpliwości co do jej autentyzmu są baaardzo niemile przez nią widziane :twisted:

Anka

Post » Pon lip 10, 2006 16:32

to ja wobec tego wirtualnie drapię za jak najbardziej 100-procentowo prawdziwym uchem... ale jak mawiają: zobaczyć=uwierzyć... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Pon lip 10, 2006 16:42

ja też pozdrawiam prawdziwą Babunię i nie mogę odżałować, że to nie u mnie wypadł nocleg na trasie nad morze :).
byłabym sławna ;) i łazienkę mogłabym pokazywać turystom - TU spała Babunia...
ehh... też czekam na zdjęcia. i głaszczę po okrągłym brzuszku.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pon lip 10, 2006 16:50

sibia pisze:ja też pozdrawiam prawdziwą Babunię i nie mogę odżałować, że to nie u mnie wypadł nocleg na trasie nad morze :).
byłabym sławna ;) i łazienkę mogłabym pokazywać turystom - TU spała Babunia...
ehh... też czekam na zdjęcia. i głaszczę po okrągłym brzuszku.

Tak, duuużo straciłaś :twisted: .
A ja już się rozglądam po ścianach domu gdzie mieszkam - w poszukiwaniu miejsca na stosowną tablicę pamiątkową :lol:

Anka

Post » Pt lip 14, 2006 8:38

Beliowen zaczyna się zajmować PR swojego książkowego Ręcznika (jak najbardziej słusznie :D ). Babunia, stateczna tytułowa bohaterka tejże książki jak tylko książeczkę zobaczyła to przypomniała mi, że również powinnam zadbać o jej medialny wizerunek :D
Babunia to bohaterka książki o której poczytać i którą zamówić można tutaj :http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46095
Autorką, gdyby ktoś jeszcze przypadkiem nie wiedział, jest nasza forumowa caty, utalentowana forumowiczka :1luvu:
W sprawie ewentualnych wywiadów z Babunią, autografów itp proszę w tym tu wątku :D
Ostatnio edytowano Pt lip 14, 2006 8:48 przez Anka, łącznie edytowano 1 raz

Anka

Post » Pt lip 14, 2006 8:41

Nie wiem, dlaczego link nie chce mi się aktywizować :(

Anka

Post » Pt lip 14, 2006 8:47

Link:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46095

Babuniu, przyjmij ode mnie wielkie gratulacje. :D
Przecudnie opowiedziałaś historię swoją i przyjaciół ze Świetlicy. :D :1luvu: